Eigenschappen Tom Bade boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tom Bade boeken?

Tom Bade boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tom Bade.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tom Bade.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tom Bade ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tom Bade plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tom Bade

Duurzaam ondernemen en een zakelijke benadering van natuur- en milieuvraagstukken

Tom Bade is gespecialiseerd in maatschappelijk ondernemen en natuur en economie. Centraal in zijn visie is dat een zakelijke benadering van de milieuvraagstukken niet alleen voor het milieu, maar ook voor de overheid en het bedrijfsleven de beste oplossing is. Iets dat ook geldt voor thema’s als kinderarbeid en mensrechten.

Nieuw is dat Tom Bade deze visie op maatschappelijk ondernemen ook uitdraagt als het gaat om de bescherming van de natuur en het invullen van regionaal economisch beleid. Zijn stelling is dat het inzichtelijk maken van de economische waarde van de natuur uiteindelijk de beste bescherming van die natuur oplevert en dat het voor veel overheden en bedrijven aantrekkelijk kan zijn om in nieuwe natuur te investeren.

Het streven naar een duurzaam opererende onderneming kan, naar zijn mening, niet anders dan in overeenstemming zijn met het streven naar een duurzame samenleving. In deze visie neemt hij vaak onorthodoxe standpunten in, daarbij plezier scheppend in de discussie die hier vaak het gevolg van is en zijn standpunt met verve verdedigend. Daarbij kan hij zich baseren op talloze studies die hij bij KPMG heeft uitgevoerd, maar valt hij ook vaak terug op verhelderende persoonlijke ervaringen.

Tom Bade geeft workshops en lezingen over:

Duurzaam ondernemen

Natuur

Economie

Hij is een gedreven en deskundige spreker die tijdens presentaties nadrukkelijk het contact zoekt met het publiek. Ook op radio en televisie weet hij op heldere en beknopte wijze zijn standpunt te verwoorden.

Als dagvoorzitter is hij vooral bekend vanwege zijn scherpe, maar tevens humoristische wijze van interviewen. Dit laatste geheel in lijn met zijn visie dat, ook als het gaat om milieuvraagstukken, doemdenken geen bijdrage aan de oplossing levert.

Hij heeft enkele honderden publicaties op het gebied van natuur, milieu, ruimtelijke ordening en verkeer op zijn naam staan, zowel in vaktijdschriften en kranten. Hij is tevens een begenadigd schrijver van columns over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Tom Bade is in zijn vrije tijd secretaris van Kritisch Bosbeheer, bestuurslid van de Gelderse Milieufederatie, lid van de ledenraad van de Vogelbescherming en voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Nederlandse Internationale Bosbouwonderneming.

Tom Bade boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tom Bade.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tom Bade, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tom Bade en de eventuele overige kosten om een optreden van Tom Bade mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tom Bade.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tom Bade. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tom Bade checken, een gratis optie plaatsen op Tom Bade en de boeking(en) van Tom Bade voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tom Bade, BOEKINGSBUREAU Tom Bade, BOEKINGSBURO Tom Bade, ENTERTAINMENTBUREAU Tom Bade, ENTERTAINMENTBURO Tom Bade, ARTIESTENBUREAU Tom Bade, BOEKINGSKANTOOR Tom Bade, IMPRESARIAAT Tom Bade, MUZIEKBURO Tom Bade, MUZIEKBUREAU Tom Bade, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tom Bade, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tom Bade, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tom Bade.

Offerte Tom Bade aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag