Eigenschappen Toine van Peperstraten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Toine van Peperstraten boeken?

Toine van Peperstraten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Toine van Peperstraten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Toine van Peperstraten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Toine van Peperstraten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Toine van Peperstraten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Toine van Peperstraten

Presentator bij Fox Sports

Toine van Peperstraten is sinds 1994 presentator van ‘NOS Studio Sport’. Daar is hij onder meer te zien tijdens de Champions League, de sportjournaals en de grote sportevenementen, maar bovenal is hij het vaste gezicht van de zaterdagavond. Verder presenteert hij iedere zondagmiddag ‘NOS Langs de Lijn’ op Radio 1. Ook is Toine van Peperstraten regelmatig te horen op Radio 2.

Van Peperstraten komt in 1993 bij ‘Studio Sport’ terecht als beeldbandredacteur waar hij vervolgens uitgroeit tot één van de populairste presentatoren. Sinds jaar en dag geniet hij bij het grote publiek een enorme bekendheid. In het verleden was hij ook te horen op 3FM en Radio Veronica. Toine, die ook als schrijvend journalist actief is, is verder ambassadeur van de Special Olympics (deze Stichting zet zich in om sporten voor mensen met een verstandelijke handicap mogelijk te maken).

De van oorsprong bedrijfskundige Toine van Peperstraten heeft een brede maatschappelijke interesse. Hij verzorgt hierdoor op diverse vlakken dagvoorzitterschappen en leidt hij op een enthousiaste en innemende wijze discussies (met onverwacht veel humor).

 

Toine van Peperstraten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Toine van Peperstraten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Toine van Peperstraten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Toine van Peperstraten en de eventuele overige kosten om een optreden van Toine van Peperstraten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Toine van Peperstraten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Toine van Peperstraten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Toine van Peperstraten checken, een gratis optie plaatsen op Toine van Peperstraten en de boeking(en) van Toine van Peperstraten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Toine van Peperstraten, BOEKINGSBUREAU Toine van Peperstraten, BOEKINGSBURO Toine van Peperstraten, ENTERTAINMENTBUREAU Toine van Peperstraten, ENTERTAINMENTBURO Toine van Peperstraten, ARTIESTENBUREAU Toine van Peperstraten, BOEKINGSKANTOOR Toine van Peperstraten, IMPRESARIAAT Toine van Peperstraten, MUZIEKBURO Toine van Peperstraten, MUZIEKBUREAU Toine van Peperstraten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Toine van Peperstraten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Toine van Peperstraten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Toine van Peperstraten.

 

Offerte Toine van Peperstraten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag