Eigenschappen Tjerk Bogtstra boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tjerk Bogtstra boeken?

Tjerk Bogtstra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tjerk Bogtstra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tjerk Bogtstra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tjerk Bogtstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tjerk Bogtstra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tjerk Bogtstra

Extra informatie Tjerk Bogtstra

Tjerk Bogtstra boeken als spreker
Voormalig tennisser en tenniscoach

Tjerk Bogtstra is een zeer ervaren tenniscoach. Zo had hij Jan Siemerink, Raemon Sluiter en Richard Krajicek onder zich. Tevens is Tjerk lange tijd coach van het Nederlands Daviscup team geweest.
Inzetbaarheid

Door zijn ervaringen uit de topsport weet Tjerk Bogtstra hoe een situatie gecreëerd kan worden waarin een speler of team optimaal kan presteren, hoe een sporter het beste uit zichzelf kan halen en hoe je sporters motiveert om er altijd 100% voor te gaan. Een presentatie van Tjerk Bogtstra gaat over teambuilding, motivatie en communicatie.
Biografie

De ’roots’ van Tjerk Bogtstra liggen in de tennissport. Zelf heeft hij zes jaar lang eredivisie tennis gespeeld bij ELTV in Eindhoven. Samen met Paul Haarhuis is Tjerk Bogtstra twee keer Nederlands dubbelkampioen geweest (1989 en 1990). Na zijn actieve loopbaan is Tjerk Bogtstra zich gaan toeleggen op het begeleiden en coachen van tennissers. In begin jaren ’90 begeleidde hij Jan Siemerink en Richard Krajicek. Onder zijn leiding groeiden zij uit van nationale talenten tot mondiale wereldtoppers. Later werd Tjerk Bogtstra individueel coach van Jan Siemerink, dit heeft hij bijna zes jaar gedaan. Van 2001 tot 2006 is hij captain van het Proteq Direct Nederlands Davis Cup team geweest. Jan Siemerink leidde hij naar een plaats in de top 20 op de wereldranglijst. Met het Davis Cup team haalde hij 2001 de halve finale. Het Nederlands team, bestaande uit Sjeng Schalken, Raemon Sluiter en Paul Haarhuis, wist verrassend van Spanje en Duitsland te winnen. Tegen Frankrijk delfde Nederland uiteindelijk het onderspit. In 2010 start Tjerk samen met oud-tennisser Tom Kempers een tennisacademy voor talentvolle tennissers bij Tenniscentrum Heuvelrug in Doorn.

Tjerk Bogtstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tjerk Bogtstra.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tjerk Bogtstra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tjerk Bogtstra en de eventuele overige kosten om een optreden van Tjerk Bogtstra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tjerk Bogtstra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tjerk Bogtstra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tjerk Bogtstra checken, een gratis optie plaatsen op Tjerk Bogtstra en de boeking(en) van Tjerk Bogtstra voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tjerk Bogtstra, BOEKINGSBUREAU Tjerk Bogtstra, BOEKINGSBURO Tjerk Bogtstra, ENTERTAINMENTBUREAU Tjerk Bogtstra, ENTERTAINMENTBURO Tjerk Bogtstra, ARTIESTENBUREAU Tjerk Bogtstra, BOEKINGSKANTOOR Tjerk Bogtstra, IMPRESARIAAT Tjerk Bogtstra, MUZIEKBURO Tjerk Bogtstra, MUZIEKBUREAU Tjerk Bogtstra, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tjerk Bogtstra, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tjerk Bogtstra, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tjerk Bogtstra.

 

Offerte Tjerk Bogtstra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag