Eigenschappen Timothy Beck boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Timothy Beck boeken?

Timothy Beck boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Timothy Beck.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Timothy Beck.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Timothy Beck ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Timothy Beck plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Timothy Beck

Extra informatie Timothy Beck

Timothy Beck boeken als spreker
Voormalig sprinter en bobsleeër

Al van jongs af aan knokt Timothy Beck voor zijn plek in de hoogste sportteams. Timothy is een van de weinige atleten die zowel aan de Olympische Zomer- en Winterspelen heeft deelgenomen.
Inzetbaarheid

Timothy is beschikbaar voor presentaties waarin de thema’s presenteren en durven veranderen centraal staan. Tevens is het mogelijk om Timothy te boeken voor een clinic waarbij hij de perfecte looptechniek uitlegt en aanleert.
Biografie

Vanwege zijn enorme explosiviteit lijkt Timothy Beck geboren voor de sprint. Toen hij op zijn tiende begon met atletiek was dat een logische keus. Timothy excelleerde op de 60 en 100 meter sprint. Afstanden waarop hij later in zijn carrière Nederlands kampioen op werd. Na de Olympische Winterspelen van 1998 benaderde Arend Glas Timothy om zijn talenten bij het bobsleeën te gebruiken. Ook daar draait het bij de start om kracht en explosiviteit. Dat bleek zo’n succes dat hij zijn aandacht verlegde naar het bobsleeën. De Spelen van 2002 haalde hij met Team Glas, waarop een 17e plaats in de viermansbob werd behaald. Het bobsleeën bracht hem niet altijd datgene wat hij ervan had verwacht. Timothy werd ook uitgenodigd voor het estafetteteam op de 4 x 100 meter. Hij was in de ogen van de atletiektrainer de ideale starter. Het bracht hem een 3e plaats op het WK en kwalificatie voor de Olympische Zomerspelen in 2004. In 2009 werd hij wederom gevraagd om met het bobsleeteam deel te nemen aan aan de Olympische spelen in Vancouver. Maar door onzekerheid bij de stuurman van de slee kwam hij die spelen niet in actie. Wel werd Timothy Beck mede door zijn prestaties en topsportmentaliteit op de Olympische Zomer- en Winterspelen door chef de mission Henk Gemser gevraagd om bij de openingsceremonie de vlag te dragen. Een eer die hij met beide handen aangreep.

Timothy Beck boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Timothy Beck.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Timothy Beck, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Timothy Beck en de eventuele overige kosten om een optreden van Timothy Beck mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Timothy Beck.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Timothy Beck. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Timothy Beck checken, een gratis optie plaatsen op Timothy Beck en de boeking(en) van Timothy Beck voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Timothy Beck, BOEKINGSBUREAU Timothy Beck, BOEKINGSBURO Timothy Beck, ENTERTAINMENTBUREAU Timothy Beck, ENTERTAINMENTBURO Timothy Beck, ARTIESTENBUREAU Timothy Beck, BOEKINGSKANTOOR Timothy Beck, IMPRESARIAAT Timothy Beck, MUZIEKBURO Timothy Beck, MUZIEKBUREAU Timothy Beck, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Timothy Beck, ARTIESTENBOEKINGSBURO Timothy Beck, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Timothy Beck.

 

Offerte Timothy Beck aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag