Eigenschappen Tim van den Hoff boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tim van den Hoff boeken?

Tim van den Hoff boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tim van den Hoff.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tim van den Hoff.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tim van den Hoff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tim van den Hoff plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tim van den Hoff

Is dit alles? – Jonge werknemers en een gevoel van leegte’

Als u op zoek bent naar een spreker die op zijn 18de op weg was om in record tempo miljonair te worden in de ICT, die vervolgens op z’n 20ste spectaculair failliet ging midden in de internet-bubble en hierna op 25-jarige leeftijd filosofie ging studeren om vervolgens televisie en film te gaan maken, die op 30 jarige leeftijd cum laude afstudeerde met een buitengewoon interessante scriptie over lamgeslagen twintigers en dertigers in hun ‘quarterlife crisis’, waarin hij en passant de befaamde theorie van Maslow sterk bekritiseert (met recht en met verve), dan heeft u hier een levenslustige jonge vent, die met enthousiasme kan verhalen over wat het betekent om te vallen en weer op te staan, om tegenslagen om te buigen in mogelijkheden, om met een scherpe filosofische blik en gewapend met een grote dosis levenservaring te kijken naar de ‘gewone en bijzondere’ dingen in het leven.

In zijn lezing vervlecht Tim op bijzonder overtuigende wijze zijn turbulente tienertijd als pionier en pineut van de internethype met zijn grondige onderzoek naar het dertigersdilemma.

Tim van den Hoff is een eigenzinnige, sympathieke dertiger die onmisbaar voor u is als het gaat om een beter begrip voor het gedrag van dertigers, dé ongelooflijk interessante groep voor marketeers, sales afdelingen, HR-adviseurs en beleidsmakers. De ‚dolende dertigers‘ zelf laat Tim gelukkig niet in de kou staan. Het ‘Is dit alles?’-gevoel waar menigeen mee te kampen heeft, is volgens hem een teken dat er behoefte is aan nieuwe waarden in een bedrijfscultuur, die te weinig aandacht schenkt aan de door werknemers ervaren leegte.  

Tims boek verschijnt komend voorjaar bij Uitgeverij Klement. Zijn agenda voor lezingen is geopend vanaf 1 september 2012.

 

Tim van den Hoff boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tim van den Hoff.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tim van den Hoff, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tim van den Hoff en de eventuele overige kosten om een optreden van Tim van den Hoff mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tim van den Hoff.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tim van den Hoff. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tim van den Hoff checken, een gratis optie plaatsen op Tim van den Hoff en de boeking(en) van Tim van den Hoff voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tim van den Hoff, BOEKINGSBUREAU Tim van den Hoff, BOEKINGSBURO Tim van den Hoff, ENTERTAINMENTBUREAU Tim van den Hoff, ENTERTAINMENTBURO Tim van den Hoff, ARTIESTENBUREAU Tim van den Hoff, BOEKINGSKANTOOR Tim van den Hoff, IMPRESARIAAT Tim van den Hoff, MUZIEKBURO Tim van den Hoff, MUZIEKBUREAU Tim van den Hoff, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tim van den Hoff, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tim van den Hoff, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tim van den Hoff.

 

Offerte Tim van den Hoff aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag