Eigenschappen Tim Coronel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tim Coronel boeken?

Tim Coronel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tim Coronel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tim Coronel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tim Coronel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tim Coronel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tim Coronel

Extra informatie Tim Coronel

Tim Coronel boeken als spreker
Autocoureur en mede-eigenaar Coronel Racing

Tim Coronel staat garant voor entertainment. De ‘snelste man van Nederland’ ademt autosport. Na wat omwegen is Tim nu belandt in de Dakar-rally die hij jaarlijks rijdt.
Inzetbaarheid

Tim Coronel geeft op een enthousiaste en bevlogen wijze presentaties over innovatie, ondernemerschap en motivatie. Daarnaast legt Tim in zijn presentaties met zijn ervaringen als zelfstandig ondernemer en teammanager van het McGregor Flexx BMW Racing Team een interessante link tussen de topsport en het bedrijfsleven.
Biografie

Bij Tim ‘Alfa’ Coronel is de liefde voor de autosport er met de paplepel ingegoten. Zijn vader, Tom Coronel sr., gaf zijn tweelingzoons Tim en Tom uit liefde voor de racerij zijn zoons de tweede namen Alfa en Romeo. De racecarrière van Tim begon in 1994 toen hij voor Citroën AX meteen het kampioenschap in de GTI Cup wist te winnen. Na deze overwinning waagde hij de overstap naar de formule wagens in de Europese Formule Opel kampioenschappen. Na twee jaar eindigde hij in de subtop waarna hij besloot het in de Duitse Formule 3 te proberen. Wegens financiële omstandigheden moest Tim het kampioenschap halverwege het seizoen verlaten, waarna Tim een succesvolle carrière in de tourwagens begon. In 1998 debuteert Tim voor Mitsubishi in de DTCC. Na enkele jaren hard werken en in de middenmoot gereden te hebben betaalt het harde werken zich, met een knappe zesde plaats in het eindklassement, in 1999 voor het eerst uit. Hierna volgen een aantal succesvolle jaren voor Tim, die in 2000 beslag weet te leggen op de derde plaats in het eindklassement van de DTCC Mitsubishi. Het jaar 2003 wordt hét jaar voor Tim Coronel wanneer hij zowel de European als de Dutch Alfa GTA Challenge weet te winnen. Voorts is Tim in 2005 de sterkste in de Porsche GT3 Cup Challenge en neemt hij in meerdere keren deel aan de beruchte Parijs-Dakar Rally. Naast het autoracen is Tim veelvuldig te zien op televisie waar hij samen met zijn broer Tom het televisie programma ‘AutoXperience’ presenteert. Tevens exploiteren zij samen een aantal kartbanen in Nederland onder de naam Coronel Kartracing. In 2008 start hij met zijn broer zijn eigen raceteam onder de naam Coronel Racing. Het doel hiervan is simpel: Het opleiden van jong talent. Vanaf 2010 rijdt Tim elk jaar de Dakar-rally en weet hij vier jaar achter elkaar te finishen. Op dit moment is Tim Coronel nog druk bezig met zijn droom: Het rijden van de Dakar-rally in een elektrische buggy. In 2014 was Tim Coronel deelnemer van het tv-programma Expeditie Poolcirkel.

Tim Coronel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tim Coronel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tim Coronel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tim Coronel en de eventuele overige kosten om een optreden van Tim Coronel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tim Coronel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tim Coronel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tim Coronel checken, een gratis optie plaatsen op Tim Coronel en de boeking(en) van Tim Coronel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tim Coronel, BOEKINGSBUREAU Tim Coronel, BOEKINGSBURO Tim Coronel, ENTERTAINMENTBUREAU Tim Coronel, ENTERTAINMENTBURO Tim Coronel, ARTIESTENBUREAU Tim Coronel, BOEKINGSKANTOOR Tim Coronel, IMPRESARIAAT Tim Coronel, MUZIEKBURO Tim Coronel, MUZIEKBUREAU Tim Coronel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tim Coronel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tim Coronel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tim Coronel.

 

Offerte Tim Coronel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag