Eigenschappen Tijn van Ewijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tijn van Ewijk boeken?

Tijn van Ewijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tijn van Ewijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tijn van Ewijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tijn van Ewijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tijn van Ewijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tijn van Ewijk

Zakelijk verleiden voor commercieel succes
Hoe versier je elke klant…Mensen zijn veel minder rationeel dan ze zelf denken, ze nemen de meeste besluiten op basis van hun gevoel en gebruiken vervolgens hun verstand om hun beslissing te rechtvaardigen. 95% van ons handelen is onbewust en daardoor zijn we gemakkelijk beïnvloedbaar.Vanuit het perspectief van de evolutiepsychologie zet Tijn van Ewijk een nieuwe kijk neer op het commerciële proces. Zijn metafoor van de vrouwenversierder geeft aanleiding tot veel hilariteit. Zijn grappen zullen nog weken of zelfs maanden door uw organisatie gonzen waardoor mensen zich bewust blijven van hun handelen. Hij legt de diepere behoeften van ieder mens bloot en maakt onbewust gedrag, bewust.“Het verschil tussen zakelijk en privé is dat we zakelijk andere kleren dragen en over andere onderwerpen praten, maar dat is geen wezenlijk verschil, we blijven gewoon mensen met onze menselijke behoeften en driften”, aldus Tijn van Ewijk.“Als we echt willen weten hoe we op een dieper niveau functioneren, moeten we een kritische blik werpen op waar we vandaan komen en hoe we geworden zijn wie we nu zijn. We komen uit het Pleistoceen, toen er nog sabeltandtijgers door de bossen zwierven en evolutie heeft ons gevormd door overleving en seksuele selectie. Seksuele selectie is een typische kopersmarkt.”Doordat hij mannen en vrouwen op humoristische wijze tegen elkaar uitspeelt is interactiviteit, zelfs in groepen van meer dan 300 mensen, gegarandeerd.“Mensen kunnen nu eenmaal het spelletje ‘de jongens tegen de meisjes’ niet weerstaan. Doordat het publiek actief meedoet en veel lacht, beklijft de boodschap beter.”Tijn doet geen optredens korter dan 3 kwartier en kan met ‘de kunst van het verleiden van je klanten’ tot vier uur lang boeien.Andere onderwerpen van Tijn: ‘Manipuleren is te leren’, ‘Charisma!’Tijn van Ewijk heeft zich de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in de kunst van het verleiden. Hij snapt het proces dat tussen mannen en vrouwen speelt als geen ander en is als zodanig een graag geziene en veel gequote gast in de media. Hij is de Nederlandse specialist als het over de manipulatieve technieken van het spel der verleiding gaat. En hij heeft een uniek verhaal ontwikkeld over de zakelijke toepassingen daarvan.Zijn verhaal is met klem GEEN flirtcursus. “Flirten is vrijblijvend de ander een goed gevoel geven, verleiden gaat over het behalen van resultaten. Dat je daar elementen van het flirten voor gebruikt spreekt voor zich, verleiden gaat echter verder en dieper.”“De kunst van het verleiden ook zakelijk een hit!” (Telegraaf)

Tijn van Ewijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tijn van Ewijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tijn van Ewijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tijn van Ewijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Tijn van Ewijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tijn van Ewijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tijn van Ewijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tijn van Ewijk checken, een gratis optie plaatsen op Tijn van Ewijk en de boeking(en) van Tijn van Ewijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tijn van Ewijk, BOEKINGSBUREAU Tijn van Ewijk, BOEKINGSBURO Tijn van Ewijk, ENTERTAINMENTBUREAU Tijn van Ewijk, ENTERTAINMENTBURO Tijn van Ewijk, ARTIESTENBUREAU Tijn van Ewijk, BOEKINGSKANTOOR Tijn van Ewijk, IMPRESARIAAT Tijn van Ewijk, MUZIEKBURO Tijn van Ewijk, MUZIEKBUREAU Tijn van Ewijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tijn van Ewijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tijn van Ewijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tijn van Ewijk.

Offerte Tijn van Ewijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag