Eigenschappen Tialda Bottema boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tialda Bottema boeken?

Tialda Bottema boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tialda Bottema.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tialda Bottema.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tialda Bottema ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tialda Bottema plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tialda Bottema

Freelance presentatrice

Tialda Bottema werd in 1980 geboren in Leidschendam en verhuisde later naar Den Haag waar ze nog steeds woont.

Na een afgeronde studie Communicatiemanagement aan de Hogeschool voor Utrecht koos ze voor de film- en televisiewereld. Tialda volgde verschillende interview- en presentatietrainingen aan de Media-Academie en heeft twee acteeropleidingen met succes afgerond: Acteren voor film en televisie aan De Trap in Amsterdam en Acting for Film aan de New York Film Academy.

Sinds 5 jaar werkt ze fulltime als freelance presentatrice voor zowel haar eigen bedrijf het “Haags Productiebedrijf”, als voor TV West (de regionale omroep voor Zuid Holland). Programma’s als Kek, Tiswat en festivals als Beatstad, Parkpop en Koninginnenach heeft ze voor deze omroep gepresenteerd.

Naast haar presentatiewerk bij TV West presenteert Tialda vanuit haar eigen productiebedrijf regelmatig bedrijfsfilms, feestelijke openingen, festivals etc. Ook houdt ze zich bezig met acteren en modellenwerk.

In haar interviews gaat Tialda altijd op zoek het persoonlijke verhaal en creëert ze chemie tussen haar en haar gasten. Op het podium of voor de camera weet Tialda het publiek te raken en brengt ze op een duidelijke manier informatie over. Met een grap en haar vlotte manier van presenteren wordt jouw bedrijfsfilm of bijeenkomst zeker een succes!

Tialda Bottema boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tialda Bottema.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tialda Bottema, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tialda Bottema en de eventuele overige kosten om een optreden van Tialda Bottema mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tialda Bottema.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tialda Bottema. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tialda Bottema checken, een gratis optie plaatsen op Tialda Bottema en de boeking(en) van Tialda Bottema voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tialda Bottema, BOEKINGSBUREAU Tialda Bottema, BOEKINGSBURO Tialda Bottema, ENTERTAINMENTBUREAU Tialda Bottema, ENTERTAINMENTBURO Tialda Bottema, ARTIESTENBUREAU Tialda Bottema, BOEKINGSKANTOOR Tialda Bottema, IMPRESARIAAT Tialda Bottema, MUZIEKBURO Tialda Bottema, MUZIEKBUREAU Tialda Bottema, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tialda Bottema, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tialda Bottema, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tialda Bottema.

 

Offerte Tialda Bottema aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag