Eigenschappen Thomas Verbogt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Thomas Verbogt boeken?

Thomas Verbogt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Thomas Verbogt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Thomas Verbogt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Thomas Verbogt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Thomas Verbogt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Thomas Verbogt

Geboren voor het verhaal
“Thomas Verbogt schrijft prachtboeken die je in één keer uitleest”, schreef Youp van ’t Hek. En zo is het: de verhalen en romans van Verbogt behandelen onderwerpen die iedereen aangaan, zoals de liefde, vriendschap en de dood, en zijn geschreven in een zeer toegankelijke, dwingende stijl. Niets is zomaar wat het is, volgens Verbogt schuilt er achter elk detail en achter elke kleine gebeurtenis een verhaal. Zijn werk omvat inmiddels ruim 25 romans, verhalenbundels en toneelstukken, waarvan het meest recent de romans Eindelijk de zee en Verdwenen tijd, dat werd genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs 2009. Een echte ‘Man der Letteren’, zo zou je hem ook kunnen noemen. Want naast zijn literaire werk schrijft hij al jarenlang elke dag een column in De Gelderlander, recenseert hij nieuwe literatuur op tv-zender Het Gesprek, is hij redacteur van het tijdschrift KortVerhaal en begeleidt hij jonge auteurs bij hun eerste schreden op het schrijverspad.Verbogts werk kent al vele bekende bewonderaars, zoals Van ’t Hek, Huub van der Lubbe, Thomas Rosenboom en Arnon Grunberg, en sinds de nominatie voor de Libris Prijs volgt de rest van Nederland. Tijdens zijn vele zwierige, geestige maar vaak ook ontroerende optredens in theaters en boekhandels in het hele land weet hij in no time alle bezoekers voor zich te winnen. 

Thomas Verbogt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Thomas Verbogt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Thomas Verbogt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Thomas Verbogt en de eventuele overige kosten om een optreden van Thomas Verbogt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Thomas Verbogt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Thomas Verbogt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Thomas Verbogt checken, een gratis optie plaatsen op Thomas Verbogt en de boeking(en) van Thomas Verbogt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Thomas Verbogt, BOEKINGSBUREAU Thomas Verbogt, BOEKINGSBURO Thomas Verbogt, ENTERTAINMENTBUREAU Thomas Verbogt, ENTERTAINMENTBURO Thomas Verbogt, ARTIESTENBUREAU Thomas Verbogt, BOEKINGSKANTOOR Thomas Verbogt, IMPRESARIAAT Thomas Verbogt, MUZIEKBURO Thomas Verbogt, MUZIEKBUREAU Thomas Verbogt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Thomas Verbogt, ARTIESTENBOEKINGSBURO Thomas Verbogt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Thomas Verbogt.

 

Offerte Thomas Verbogt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag