Eigenschappen Thomas Swaak boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Thomas Swaak boeken?

Thomas Swaak boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Thomas Swaak.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Thomas Swaak.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Thomas Swaak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Thomas Swaak plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Thomas Swaak

Verander- en transformatiemanager

Thomas Swaak is een verander-/transformatiemanager gespecialiseerd in business partnership, processverbeteringen, complexe veranderprogramma’s en outsourcing, alsmede project/programmamanagement.

Hij is ervaren in grootschalige, complexe transformaties/reorganisaties, ERP en Shared Service Center projecten in zowel de publieke als de private sector. Hij is bekend met de Lean/Six Sigma methodologie, PMI en Prince 2. Thomas Swaak is sterk in resultaatgericht werken, het mobiliseren van verschillende bedrijfsniveaus, coachen, allianties bouwen en business development.

Hij is werkzaam geweest in verschillende universiteiten (Leiden, Maastricht, Fontys), als entrepreneur in een communicatietrainingen bedrijf (in verschillende talen), als programmamanager voor ontwikkelingsprogramma’s voor het nationale onderwijs in Uzbekistan en Kirgizie, als verandermanager/HR consultant/director en account manager voor PriceWaterhouse Coopers Consulting IBM, en als senior director HR/Change Management voor NXP en Philips.

Momenteel richt hij zijn aandacht op het versterken van virtuele teams (bijv. door middel van virtuele training), het nieuwe werken, en engagement in een virtuele omgeving. Hij heeft 5 webcast modules ontwikkeld die wereldwijd door virtuele teams kunnen worden gebruikt voor het opstarten van een team, communicatie (zowel technische platforms als gedrag dat is vereist om ze succesvol toe te passen), performance management, engagement en interculturele samenwerking.

Als onderdeel van zijn werk als Senior Director Change Management voor IT in Philips werkt hij samen met graduate post graduate studenten om onderzoek te doen naar de effectiviteit van virtuele teams.

Thomas’ stijl als spreker is zeer interactief en geeft energie: de dialoog, passie, en een zeer praktische, bruikbare insteek staan centraal. Hij benadert zijn luisteraars met humor en respect, en schept er zichtbaar genoegen in om gezamenlijke kennis en inzichten naar een hoger niveau te tillen, vaak op een verrassende wijze.

 

Thomas Swaak boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Thomas Swaak.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Thomas Swaak, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Thomas Swaak en de eventuele overige kosten om een optreden van Thomas Swaak mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Thomas Swaak.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Thomas Swaak. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Thomas Swaak checken, een gratis optie plaatsen op Thomas Swaak en de boeking(en) van Thomas Swaak voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Thomas Swaak, BOEKINGSBUREAU Thomas Swaak, BOEKINGSBURO Thomas Swaak, ENTERTAINMENTBUREAU Thomas Swaak, ENTERTAINMENTBURO Thomas Swaak, ARTIESTENBUREAU Thomas Swaak, BOEKINGSKANTOOR Thomas Swaak, IMPRESARIAAT Thomas Swaak, MUZIEKBURO Thomas Swaak, MUZIEKBUREAU Thomas Swaak, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Thomas Swaak, ARTIESTENBOEKINGSBURO Thomas Swaak, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Thomas Swaak.

 

Offerte Thomas Swaak aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag