Eigenschappen Thijs Slegers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Thijs Slegers boeken?

Thijs Slegers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Thijs Slegers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Thijs Slegers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Thijs Slegers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Thijs Slegers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Thijs Slegers

Extra informatie Thijs Slegers

Thijs Slegers boeken als spreker
Voormalig voetbaljournalist en perschef van PSV

Thijs Slegers reisde als voetbaljournalist (o.a. voor Voetbal International) 17 jaar de wereld rond en werd in de zomer van 2015 door PSV aangetrokken als communicatiespecialist. In die hoedanigheid adviseert hij de Raad van Commissarissen, de directie, de technische staf en de spelers van PSV in hun dagelijkse media-uitingen. Slegers schreef “Geen Genade”, de spraakmakende autobiografie van Andy van der Meijde en “De Waarheid”, de onthullendelautobiografie van Luc Nilis.

Inzetbaarheid

Thijs Slegers is inzetbaar als dagvoorzitter, interviewer, in forums en in een duo met o.a. Andy van der Meijde en Luc Nilis. Andy en Thijs trekken al drie jaar door Nederland met een avondje “Geen Genade”, waarin zij de voetballerij op een originele manier bekijken. Samen met Luc Nilis neemt Thijs je mee op een wonderlijke reis door het leven van een van de mooiste voetballers ooit op de Nederlandse velden. Thema’s als leiderschap en omgaan met tegenslag komen voorbij in de vorm van ontroerende, mooie en ook treurige anekdotes. Slegers is ook beschikbaar voor een bijzonder inkijkje in de wereld van het topvoetbal, waarin hij u meeneemt tot in de spelonken van een organisatie die dagelijks te maken heeft met een overweldigende aandacht van de media.
Biografie

Thijs Slegers (Geldrop, 1976) is voormalig journalist van weekblad Voetbal International (vijftien seizoenen) en dagblad De Telegraaf (twee seizoenen). Sinds juli 2015 is hij manager perszaken van PSV en adviseur van de RvC en de directie. De Brabander schreef in 2012 de bestseller “Geen Genade”, waarvan 150.000 exemplaren zijn verkocht. In mei 2016 publiceert hij zijn tweede biografie: “De Waarheid”, het levensverhaal van de gevallen vedette Luc Nilis.

Tijdens zijn werkzame leven als journalist bouwde Slegers relaties op met internationale topvoetballers, waardoor hij in staat was om week in week uit spraakmakende verhalen te publiceren. Als één van de eerste Nederlandse journalisten ging hij in 2010 serieus aan de slag met social media, wat hem een individuele achterban van tienduizenden ‘volgers’ opleverde.

De allrounder stapte op verzoek van PSV over naar de bedrijfstak betaald voetbal, omdat hij vereerd was door het aanbod, nieuwsgierig was hoe het er aan toe ging aan de andere kant van de kleedkamerdeur en toe was aan een nieuwe uitdaging. Met inachtneming van de discretie die het werk bij een voetbalclub vereist, is Slegers in staat om op een leuke manier het reilen en zeilen in de top van het voetbal te duiden.

Slegers is een ervaren spreker. Hij brengt topvoetbal, journalistiek en social media samen in een verhaal dat eenieders aandacht pakt, dit omdat de wereld waarin hij zich al bijna twintig jaar begeeft, een immer boeiende biotoop is. De schrijver is uw ingang naar de wereld waarvan bijna ieder jongetje droomt.

Thijs Slegers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Thijs Slegers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Thijs Slegers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Thijs Slegers en de eventuele overige kosten om een optreden van Thijs Slegers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Thijs Slegers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Thijs Slegers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Thijs Slegers checken, een gratis optie plaatsen op Thijs Slegers en de boeking(en) van Thijs Slegers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Thijs Slegers, BOEKINGSBUREAU Thijs Slegers, BOEKINGSBURO Thijs Slegers, ENTERTAINMENTBUREAU Thijs Slegers, ENTERTAINMENTBURO Thijs Slegers, ARTIESTENBUREAU Thijs Slegers, BOEKINGSKANTOOR Thijs Slegers, IMPRESARIAAT Thijs Slegers, MUZIEKBURO Thijs Slegers, MUZIEKBUREAU Thijs Slegers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Thijs Slegers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Thijs Slegers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Thijs Slegers.

 

Offerte Thijs Slegers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag