Eigenschappen Thiemo de Bakker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Thiemo de Bakker boeken?

Thiemo de Bakker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Thiemo de Bakker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Thiemo de Bakker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Thiemo de Bakker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Thiemo de Bakker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Thiemo de Bakker

Extra informatie Thiemo de Bakker

Thiemo de Bakker boeken als spreker
Tennisser

Thiemo de Bakker heeft een enorme dosis talent mee gekregen voor het tennis. In 2006 stond hij eerste op de Wereldranglijst t/m 18 jaar en wist ook het juniorentoernooi van Wimbledon te winnen. Inmiddels lijkt hij de aansluiting bij de senioren te hebben gevonden.
Inzetbaarheid

Thiemo is beschikbaar voor interviews en clinics. Een clinic van Thiemo is een onvergetelijke ervaring waarin hij je alle aspecten van het tennis uitlegt.
Biografie

Thiemo de Bakker is een tennisser die aan het begin van zijn carrière staat. Waar die carrière toe gaat leiden is nog onduidelijk, maar zijn doel is om de internationale top van het tennis te bereiken. Samen met Robin Haase behoort Thiemo de Bakker tot een bijzondere lichting Nederlandse tennistalenten. Nu wordt de vergelijking al getrokken met de eerder zo succesvolle lichting Jacco Eltingh, Paul Haarhuis, Jan Siemerink en Richard Krajicek. In 2006 voerde Thiemo de Bakker de Wereldranglijst t/m 18 jaar aan. In zijn juniorentijd wist hij in 2006 onder andere de halve finale te halen tijdens Roland Garros en op Wimbledon de titel te pakken, wat hem een wildcard opleverde voor het seniorentoernooi van de editie in 2007. Bij de senioren heeft Thiemo de Bakker inmiddels ook de top 100 bereikt. Door hard werken, zowel op als naast de baan, te combineren met zijn talent kan Thiemo de Bakker uitkijken naar een mooie carrière in het tennis. Thiemo zijn spel wordt gekenmerkt door een harde service en scherpe groundstrokes waardoor hij zijn tegenstander vanaf de eerste bal onder druk zet.

Thiemo de Bakker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Thiemo de Bakker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Thiemo de Bakker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Thiemo de Bakker en de eventuele overige kosten om een optreden van Thiemo de Bakker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Thiemo de Bakker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Thiemo de Bakker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Thiemo de Bakker checken, een gratis optie plaatsen op Thiemo de Bakker en de boeking(en) van Thiemo de Bakker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Thiemo de Bakker, BOEKINGSBUREAU Thiemo de Bakker, BOEKINGSBURO Thiemo de Bakker, ENTERTAINMENTBUREAU Thiemo de Bakker, ENTERTAINMENTBURO Thiemo de Bakker, ARTIESTENBUREAU Thiemo de Bakker, BOEKINGSKANTOOR Thiemo de Bakker, IMPRESARIAAT Thiemo de Bakker, MUZIEKBURO Thiemo de Bakker, MUZIEKBUREAU Thiemo de Bakker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Thiemo de Bakker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Thiemo de Bakker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Thiemo de Bakker.

 

Offerte Thiemo de Bakker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag