Eigenschappen Theo Jansen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Theo Jansen boeken?

Theo Jansen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Theo Jansen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Theo Jansen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Theo Jansen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Theo Jansen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Theo Jansen

Uitvinder van ‘strandbeesten’

Theo Jansen, schepper naast God. Vanaf 1990 construeert kunstenaar Theo Jansen ‘strandbeesten’ van ordinaire pvc buizen. Deze beesten zijn dus niet gemaakt van eiwit zoals de bestaande vormen van leven, maar van een ander oermateriaal: elektriciteitsbuizen van pvc. De skeletten gemaakt van pvc-buizen zijn in staat te lopen.

Gaandeweg de jaren lijken de beesten steeds intelligenter te worden: ze bewegen op windenergie, kunnen de wind opslaan in plasticflessen en maken zich zelfs uit de voeten als ze, letterlijk, nattigheid voelen. Theo Jansen vraagt zich niet af of zijn werk kunst, wetenschap of filosofie is. In zijn ‘fantastisch pvc-universum’ doet hij de schepping gewoon dunnetjes over. Hij doet dit wel op basis van reproductie en selectie, maar zonder daarbij te veel aan de bestaande natuur te denken. De evolutie van de strandbeesten strekt zich uit over vele generaties, tot ze leerden de stormen en het water van de zee beter te overleven. Uiteindelijk wil Theo Jansen deze beesten in kuddes uitzetten op de stranden.

Door op deze manier de schepping over te doen, hoopt hij wijzer te worden wat betreft de bestaande natuur: je ontmoet namelijk dezelfde problemen als de echte schepper. In zijn boeken verhaalt Theo Jansen over zijn ervaringen als God. Het is niet gemakkelijk om God te zijn, je krijgt veel teleurstellingen te verwerken. Maar de weinige keren dat iets werkt, ben je als God zeer gelukkig. Hij noteerde zo’n beetje al zijn bevindingen (droom, hoop, teleurstellingen…etc.) in zijn boeken waarin hij met het beschrijven van alle soorten, evolutiestadia en een stamboom ook wel wat van een biologieboek heeft gemaakt. Het ontstaansproces van de beesten vormt een doorlopend verhaal op de rechterpagina’s, terwijl de linkerpagina’s gevuld zijn met tekeningen, fotomateriaal en columns die hij voor de Volkskrant schreef.

Naast het schrijven van boeken en de wereldwijde exposities met zijn standbeesten, verzorgt Theo Jansen tot ver over de nationale landsgrenzen, lezingen over zijn creaties.

Thema’s die in zijn lezingen vaak naar voren komen zijn: creativiteit, innovatie, duurzaamheid en passie. Zijn lezingen worden visueel ondersteund met beelden van zijn creaties.

Theo Jansen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Theo Jansen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Theo Jansen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Theo Jansen en de eventuele overige kosten om een optreden van Theo Jansen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Theo Jansen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Theo Jansen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Theo Jansen checken, een gratis optie plaatsen op Theo Jansen en de boeking(en) van Theo Jansen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Theo Jansen, BOEKINGSBUREAU Theo Jansen, BOEKINGSBURO Theo Jansen, ENTERTAINMENTBUREAU Theo Jansen, ENTERTAINMENTBURO Theo Jansen, ARTIESTENBUREAU Theo Jansen, BOEKINGSKANTOOR Theo Jansen, IMPRESARIAAT Theo Jansen, MUZIEKBURO Theo Jansen, MUZIEKBUREAU Theo Jansen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Theo Jansen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Theo Jansen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Theo Jansen.

Offerte Theo Jansen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag