Eigenschappen Theo de Rooij boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Theo de Rooij boeken?

Theo de Rooij boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Theo de Rooij.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Theo de Rooij.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Theo de Rooij ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Theo de Rooij plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Theo de Rooij

Profrenner, ploegleider en directeur

Bijna 30 jaar was Theo de Rooij actief in de internationale wielersport: 11 jaar als profrenner, vervolgens 12 jaar als ploegleider en bijna 4 jaar als directeur van een van de grootste ploegen van het internationale peloton, Rabobank. De Rabo-ploeg betekende overigens het grootste sportsponsoringproject in Nederland ooit.

Tijdens zijn carrière is Theo betrokken geweest bij diverse grote wielersuccessen van renners als de Belgen Eric Vanderaerden, Eddy Planckaert, de Spanjaard Oscar Freire, de Deen Rolf Sörensen, alsmede de Italiaan Maurizio Fondriest, de Duitser Olaf Ludwig en natuurlijk Erik en Thomas Dekker, Michael Boogerd, Robert Gesink, Las Boom en Sven Nys.

Eind 1995 werd hij door Jan Raas gevraagd mee te helpen het Rabo Wielerplan gestalte te geven. Het ontwikkelen van beleidsplannen, rekrutering van renners, vormgeving van het begeleidingsteam, opstellen van het wedstrijdprogramma en personeelsmanagement waren de belangrijke aandachtsgebieden naast zijn werk als ploegleider. Tevens onderhield hij de internationale contacten met wielerinstanties en rennersmakelaars. Later als directeur werd zijn takenpakket met diverse managementtaken uitgebreid zoals beleidsplannen, opleidingstraject, budgetbeheersing, contacten met sponsors en subsponsors, contractbesprekingen met renners en begeleiding, etc. Bij de Rabo Wielerploegen zijn meer dan 100 mensen in dienst.

Tijdens zijn 12 jarige betrokkenheid bij Rabobank behaalden ze onder meer 6 wereldtitels, 81 nationale kampioenschappen, 10 wereldbekerklassiekers en 27 etappezeges in de drie grote rondes.

De wereld en sport vormen zijn speelvelden; managen, coachen, organiseren en communiceren vormen de belangrijkste elementen van zijn werk. Zijn internationale focus en beheersing van de belangrijkste Europese talen (Frans, Engels, Duits, Italiaans en Spaans) speelden daarbij uiteraard een belangrijke rol.

In zijn lezingen belicht de spreker Theo via vele invalshoeken het wielermetier en maak een verbinding met het bedrijfsleven. Daarbij kunnen desgewenst de corporate values of targets van uw bedrijf als uitgangspunt gelden. Vanzelfsprekend zijn zijn lezingen gelardeerd met anekdotes en mooi fotomateriaal.

Naast het verzorgen van lezingen houdt Theo de Rooij zich ook bezig met de onderstaande nevenactiviteiten:

Het zakelijk adviseren en begeleiden van diverse profwielrenners

Het ontwikken van de TDRbike: een geheel eigen ontwerp trap ondersteunde fiets (e-bike) met Nederlandse en Taiwanese partners, met toepassing van nieuwe technieken.

Auteur van de succesvolle autobiografie ” beZIELd”

Co-organisator en bestuurslid van de jaarlijkse Theo de Rooij Classic toertocht in Overijssel.

Voorzitter van de Club48, waarmee hij de jaarlijkse Verkiezing van de Renners van het Jaar organiseert.

Theo de Rooij boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Theo de Rooij.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Theo de Rooij, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Theo de Rooij en de eventuele overige kosten om een optreden van Theo de Rooij mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Theo de Rooij.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Theo de Rooij. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Theo de Rooij checken, een gratis optie plaatsen op Theo de Rooij en de boeking(en) van Theo de Rooij voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Theo de Rooij, BOEKINGSBUREAU Theo de Rooij, BOEKINGSBURO Theo de Rooij, ENTERTAINMENTBUREAU Theo de Rooij, ENTERTAINMENTBURO Theo de Rooij, ARTIESTENBUREAU Theo de Rooij, BOEKINGSKANTOOR Theo de Rooij, IMPRESARIAAT Theo de Rooij, MUZIEKBURO Theo de Rooij, MUZIEKBUREAU Theo de Rooij, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Theo de Rooij, ARTIESTENBOEKINGSBURO Theo de Rooij, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Theo de Rooij.

Offerte Theo de Rooij aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag