Eigenschappen The Green Miles boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

The Green Miles boeken?

The Green Miles boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Green Miles.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Green Miles.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Green Miles ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Green Miles plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie The Green Miles

De wereld van Greenmiles

Expeditieleden Arjen van Eijk en Florian Dirkse zijn na bijna twee jaar rond de wereld zeilen terug in Nederland. Zij geven als duo presentaties en lezingen door heel het land om te vertellen over hun avonturen en ervaringen op zee. Aan de hand van persoonlijke ervaringen nemen de expeditieleden je mee op reis door de wereld van The Green Miles.Florian Dirkse is Co-Founder van Ocean Cleanup. Onderwerpen die tijdens hun presentaties de revue passeren zijn o.a. Vriendschap, teambuilding, communicatie, leiderschap, uitdagingen, avontuur, ambitie motivatie, inspiratie, oceaanproblematiek, duurzaamheid, persoonlijke lessen, doorzettingsvermogen, doelgerichtheid, projectmanagement en ondernemen. The Green Miles is een project waarin de vrienden Arjen en Florian in 2 jaar rond de wereld zijn gezeild om verslag te doen van alle oceaan problematiek. Tijdens deze reis zijn projecten bezocht van het WNF, Rode Kruis, MSC, Sea Shepherd en het walvis onderzoek centrum. Op een jongen frisse manier hebben de jongens aandacht gevraagd voor de problemen, de schoonheid en de cruciale rol van oceanen in het klimaat.

Tijdens de zeilreis hebben de jongens de TV-serie Zee, Zout en Zeilen over de reis gemaakt. Daarnaast hebben de heren samen een prachtig ecogedrukt rijk geïllustreerd boek geschreven over hun project. Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar het behoud van de walvissen.The Green Miles geeft regelmatig op maat gemaakt presentaties voor bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en businessclubs. De presentaties zijn met name geschikt voor bijeenkomsten waar u uw personeel wilt inspireren op het gebied van teambuilding en doorzettingsvermogen, of waarbij studenten een praktijkvoorbeeld tonen van communicatie en ondernemerschap? Kortom een spannend jongensboek met een boodschap.

 

The Green Miles boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Green Miles.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Green Miles, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Green Miles en de eventuele overige kosten om een optreden van The Green Miles mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Green Miles.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Green Miles. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Green Miles checken, een gratis optie plaatsen op The Green Miles en de boeking(en) van The Green Miles voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT The Green Miles, BOEKINGSBUREAU The Green Miles, BOEKINGSBURO The Green Miles, ENTERTAINMENTBUREAU The Green Miles, ENTERTAINMENTBURO The Green Miles, ARTIESTENBUREAU The Green Miles, BOEKINGSKANTOOR The Green Miles, IMPRESARIAAT The Green Miles, MUZIEKBURO The Green Miles, MUZIEKBUREAU The Green Miles, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU The Green Miles, ARTIESTENBOEKINGSBURO The Green Miles, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR The Green Miles.

 

Offerte The Green Miles aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag