The Dutch Tenors

Eigenschappen The Dutch Tenors boeken

Prijs
v.a. 3.975
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

The Dutch Tenors boeken?

The Dutch Tenors boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Dutch Tenors.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Dutch Tenors.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Dutch Tenors ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Dutch Tenors plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Dutch Tenors

Extra informatie The Dutch Tenors

Biografie The Dutch Tenors
The Dutch Tenors het was in het voorjaar van 2010 dat Paul Walthaus en Jurko van Veenendaal besloten hun krachten te bundelen en hun droom waar te maken: het formeren van hun eigen band, bestaande uit louter mannelijke vocalisten, waarbij persoonlijke muzikale smaak en vooral vocale kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Een zoektocht naar mede-bandleden volgde. Na maanden van scouten, auditeren en repeteren werden die gevonden in Charly Luske, Rudy Hellewegen en Alex Risch. ‘The Dutch Tenors’ waren geboren!

In augustus 2010 is de eerste try-out een feit. The Dutch Tenors treden op tijdens Sail 2010 in het Amstel Hotel. Met een frisse bewerking van Gerry Rafferty’s “The Right Moment” en een spannende uitvoering van “Purple Rain” oogsten de mannen louter positieve reacties. De eerste stap is gezet en de weg vrij voor meer ontwikkeling.

Na deze eerste try-out gaan The Dutch Tenors met producer/componist Eelco Claassen op zoek naar nieuwe nummers. Twee juweeltjes van weleer worden door Eelco onder handen genomen en krijgen de vuurdoop tijdens de opening van de RAC Hallen in Den Haag: de uitvoeringen van Mr. Mister’s  “Kyrie Eleison” en de Staying Alive hit “Far From Over” blazen iedere bezoeker omver.

Inmiddels zijn The Dutch Tenors een samenwerking aangegaan met een management die de potentie van deze act bij de eerste kennismaking direct onderkende.

Met een enorme vocale kwaliteit en een unieke semiklassieke uitvoering van gloednieuwe arrangementen staan The Dutch Tenors garant voor een unieke show die in Nederland ongeëvenaard is.

The Dutch Tenors zijn klaar om Nederland te gaan veroveren!

The Dutch Tenors boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

The Dutch Tenors boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Dutch Tenors.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Dutch Tenors, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Dutch Tenors en de eventuele overige kosten om een optreden van The Dutch Tenors mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Dutch Tenors.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Dutch Tenors. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Dutch Tenors checken, een gratis optie plaatsen op The Dutch Tenors en de boeking(en) van The Dutch Tenors voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT The Dutch Tenors, BOEKINGSBUREAU The Dutch Tenors, BOEKINGSBURO The Dutch Tenors, ENTERTAINMENTBUREAU The Dutch Tenors, ENTERTAINMENTBURO The Dutch Tenors, ARTIESTENBUREAU The Dutch Tenors, BOEKINGSKANTOOR The Dutch Tenors, IMPRESARIAAT The Dutch Tenors, MUZIEKBURO The Dutch Tenors, MUZIEKBUREAU The Dutch Tenors, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU The Dutch Tenors, ARTIESTENBOEKINGSBURO The Dutch Tenors, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR The Dutch Tenors.

 

Offerte The Dutch Tenors aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag