Eigenschappen Teun van de Keuken boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Teun van de Keuken boeken?

Teun van de Keuken boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Teun van de Keuken.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Teun van de Keuken.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Teun van de Keuken ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Teun van de Keuken plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Teun van de Keuken

Succesvol én maatschappelijk verantwoord ondernemen

Teun van de Keuken is journalist, presentator en verslaggever. Tot zijn belangrijke thema’s behoren voedsel en duurzaamheid. Bij het grote publiek is hij vooral bekend als presentator van het televisieprogramma De Keuringsdienst van Waarde dat onderzoek doet naar het wel en wee van ons voedsel; wat stoppen we eigenlijk in onze mond? En zit er op de pakjes in de supermarkt wel in wat erop staat? De afgelopen vijf jaar heeft hij over voedsel en duurzaamheid een column geschreven in Het Parool. Vanaf de wereldwijde klimaattop presenteerde hij het dagelijkse Expeditie Kopenhagen. Twee maal is hij hoog geëindigd in de Duurzame top honderd van Trouw. De planning is dat er volgend jaar een boek van zijn hand over deze onderwerpen verschijnt. Teun is ook oprichter en naamgever van de slaafvrije chocoladereep Tony’s Chocolonely. Vanuit de Keuringsdienst maakte hij vijf jaar lang programma’s over slavernij in de chocolade-industrie. Hij klaagde zichzelf aan als chocoladecrimineel (hij had achttien repen gegeten die door slaven waren geproduceerd en wilde daarvoor worden veroordeeld), maar werd uiteindelijk door de rechter vrijgesproken. Toen de druk op de industrie om chocolade te produceren zonder slavernij niets uithaalden, besloten de mannen van de Keuringsdienst met een eigen reep te komen: Tony’s Chocolonely. Binnen één dag waren er 15.000 repen verkocht, nu is het een van de meest verkochte repen van Albert Heijn. Veel Nederlandse bedrijven hebben aangestoken door Tony’s succes het goede voorbeeld gevolgd en zijn inmiddels ook volledig Fair Trade gecertificeerd. Voor Teun gaan deze ontwikkelingen overigens niet ver genoeg. Samen met zijn vaste kompaan Roland Duong maakt Teun nu al een aantal jaren De Slag om Europa, voorheen de Slag om Brussel, het enige programma op de Nederlandse televisie over Europa. Wat wordt er in Brussel beslist? En hoe werken die beslissingen uit in de verschillende Europese landen? Heeft Nederland zelf nog iets over zijn lot te beslissen. Teun is één van de weinige journalisten in Nederland die zich grondig in Europa heeft verdiept. In zijn werk voor televisie, radio, kranten en bladen heeft Teun zich een veelzijdig journalist getoond, die kan presenteren die scherp kan interviewen, en ingewikkelde discussies in goede banen leiden. Teun is beschikbaar als dagvoorzitter en discussieleider, maar is ook in te huren voor voordrachten. Zijn verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Tony’s is inspirerend voor zowel voor bedrijven die worstelen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, als voor jonge ondernemers die een bedrijf uit de grond willen stampen.

Teun van de Keuken boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Teun van de Keuken.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Teun van de Keuken, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Teun van de Keuken en de eventuele overige kosten om een optreden van Teun van de Keuken mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Teun van de Keuken.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Teun van de Keuken. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Teun van de Keuken checken, een gratis optie plaatsen op Teun van de Keuken en de boeking(en) van Teun van de Keuken voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Teun van de Keuken, BOEKINGSBUREAU Teun van de Keuken, BOEKINGSBURO Teun van de Keuken, ENTERTAINMENTBUREAU Teun van de Keuken, ENTERTAINMENTBURO Teun van de Keuken, ARTIESTENBUREAU Teun van de Keuken, BOEKINGSKANTOOR Teun van de Keuken, IMPRESARIAAT Teun van de Keuken, MUZIEKBURO Teun van de Keuken, MUZIEKBUREAU Teun van de Keuken, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Teun van de Keuken, ARTIESTENBOEKINGSBURO Teun van de Keuken, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Teun van de Keuken.

Offerte Teun van de Keuken aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag