Eigenschappen Teun Gautier boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Teun Gautier boeken?

Teun Gautier boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Teun Gautier.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Teun Gautier.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Teun Gautier ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Teun Gautier plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Teun Gautier

Voormalig directeur De Groene Amsterdammer en mede-oprichter van De Correspondent

Teun Gautier (1968) is sinds 2009 directeur/uitgever van De Groene Amsterdammer, hij spreekt regelmatig over politiek, cultuur en media en wordt gezien als dwarse maar originele en inspirerende denker.

Gautier was op jonge leeftijd directeur van een onderdeel van Reed Elsevier en op zijn 29e lid van de Nederlandse directie. Hij nam afscheid om een aantal bedrijven te starten, deed verschillende (interim-) opdrachten, onder andere bij De Telegraaf en Het Concertgebouw en landde in 2009 bij zijn grote liefde De Groene Amsterdammer. Hij was ook voorzitter van een politieke partij in Amsterdam.

Sinds zijn komst naar De Groene Amsterdammer groeit het bedrijf hard. Gautier initieerde de overname van Literair Tijdschrift De Gids, verhuisde het bedrijf en loste de schulden af. De Groene Amsterdammer geldt nu als bloeiend buitenbeentje in de turbulente uitgeverswereld en is mede-oprichter van De Correspondent, het nieuwe journalistieke platform van Rob Wijnberg.

 

Teun Gautier boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Teun Gautier.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Teun Gautier, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Teun Gautier en de eventuele overige kosten om een optreden van Teun Gautier mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Teun Gautier.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Teun Gautier. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Teun Gautier checken, een gratis optie plaatsen op Teun Gautier en de boeking(en) van Teun Gautier voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Teun Gautier, BOEKINGSBUREAU Teun Gautier, BOEKINGSBURO Teun Gautier, ENTERTAINMENTBUREAU Teun Gautier, ENTERTAINMENTBURO Teun Gautier, ARTIESTENBUREAU Teun Gautier, BOEKINGSKANTOOR Teun Gautier, IMPRESARIAAT Teun Gautier, MUZIEKBURO Teun Gautier, MUZIEKBUREAU Teun Gautier, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Teun Gautier, ARTIESTENBOEKINGSBURO Teun Gautier, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Teun Gautier.

 

Offerte Teun Gautier aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag