Eigenschappen Teun de Nooijer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Teun de Nooijer boeken?

Teun de Nooijer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Teun de Nooijer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Teun de Nooijer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Teun de Nooijer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Teun de Nooijer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Teun de Nooijer

Extra informatie Teun de Nooijer

Teun de Nooijer boeken als spreker
Meervoudig Olympisch kampioen hockey en business coach

Teun de Nooijer won als hockeyinternational 4 Olympische medailles, waaronder twee keer goud in 1996 (Atlanta) en 2000 (Sydney). Teun is drie keer benoemd door de FIH als werelds beste speler en ontving na het beëindigen van zijn sportcarrière de ‘Fanny Blankers-Koen Carrièreprijs, waarmee de allergrootste sporters worden bekroond voor buitengewone verdiensten voor de Nederlandse sport. Als recordinternational speelde hij 453 interlands waarin hij 219 goals maakte. In clubverband speelde hij in Nederland alleen voor het succesvolle HC Bloemendaal en tussendoor nog in Duitsland, om uiteindelijk zijn carrière in 2014 af te sluiten in India.
Inzetbaarheid

Teun de Nooijer is inzetbaar voor het geven van presentaties waarin hij zijn unieke ervaring combineert met wetenschappelijke studies over onder andere vitaliteit, druk, veerkracht, focus, talentontwikkeling, individuele ontwikkeling en teamontwikkeling door veelvuldig de interactie aan te gaan met het publiek. Daarnaast inzetbaar voor paneldiscussies, waar hij regelmatig andere topsporters of toppers uit het bedrijfsleven in betrekt.
Biografie

Op zijn negende startte Teun de Nooijer met hockeyen bij Hockeyclub Alkmaar. In 1993 debuteerde hij in de Hoofdklasse hockey voor Bloemendaal. Met zijn fluwelen techniek, goede passes en briljant spelinzicht wordt hij ook wel de “Johan Cruijff’ van het hockey genoemd, mede omdat hij jarenlang met rugnummer 14 heeft gespeeld. Als middenvelder anex aanvaller was Teun vaak betrokken bij doelpunten. In 2003 werd hij door de wereldhockeybond verkozen tot Wereld Hockeyer van het Jaar, een prijs die hij in 2005 en 2006 nog een keer won. In Nederland werd hij zeven keer verkozen tot beste hockeyer van de Hoofdklasse. Teun won in totaal vier Olympische medailles waarvan twee gouden (Atlanta 1996 en Sydney 2000) en scoorde de golden goal in de finale van het wereldkampioenschap (Utrecht 1998). In de Olympische finale in 2012 in Londen tegen Duitsland speelde hij zijn 453e en laatste interland. Na zijn hockey carrière ging Teun aan de slag als teammanager bij voetbalclub AZ waar hij tot aan het einde van het seizoen 2014-2015 werkzaam is geweest. Sinds vele jaren focust Teun de Nooijer zich met zijn eigen bedrijf op individuele en teamontwikkeling in het bedrijfsleven, waarin hij zijn kennis en ervaring deelt en wetenschappelijk onderbouwt. Op dit moment is Teun coach van de vrouwen van Bloemendaal.

Teun de Nooijer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Teun de Nooijer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Teun de Nooijer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Teun de Nooijer en de eventuele overige kosten om een optreden van Teun de Nooijer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Teun de Nooijer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Teun de Nooijer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Teun de Nooijer checken, een gratis optie plaatsen op Teun de Nooijer en de boeking(en) van Teun de Nooijer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Teun de Nooijer, BOEKINGSBUREAU Teun de Nooijer, BOEKINGSBURO Teun de Nooijer, ENTERTAINMENTBUREAU Teun de Nooijer, ENTERTAINMENTBURO Teun de Nooijer, ARTIESTENBUREAU Teun de Nooijer, BOEKINGSKANTOOR Teun de Nooijer, IMPRESARIAAT Teun de Nooijer, MUZIEKBURO Teun de Nooijer, MUZIEKBUREAU Teun de Nooijer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Teun de Nooijer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Teun de Nooijer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Teun de Nooijer.

 

Offerte Teun de Nooijer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag