Eigenschappen Tetske van Ossewaarde boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tetske van Ossewaarde boeken?

Tetske van Ossewaarde boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tetske van Ossewaarde.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tetske van Ossewaarde.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tetske van Ossewaarde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tetske van Ossewaarde plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tetske van Ossewaarde

Adviseur, trainer en coach voor het bedrijfsleven en de overheid

Na een internationale carrière in het theater en bij radio en televisie, ging het roer om. In 1995 besloot ze haar houdbaarheidsdatum niet af te wachten. Ze bouwde haar theater en televisiewerkzaamheden af en dankzij gedegen opleidingen werkt zij sindsdien als adviseur, trainer en coach voor het bedrijfsleven en de overheid. Ze bouwde in haar nieuwe rol langdurige relaties op met bedrijven en organisaties als Facilicom Services Group, Tata Steel, Stage Entertainment, Manpower, Rabobank, Dudok Wonen, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Gemeente Hilversum en vele anderen. Inmiddels is ze ook Associate bij Geddes Bub in Londen en werkt ze opnieuw internationaal, o.a voor de Company University van MARS. 

Met flair en kennis van zaken faciliteert ze een werkconferentie of zit een congres voor. Ze leidt bijeenkomsten met oog voor wat er in de organisatie leeft en activeert panel- en/of zaaldiscussies. Wie op zoek is naar iemand die meekijkt naar het totaal en die u kan helpen om interne sprekers door middel van coaching naar een hoger niveau te brengen zodat de impact van uw bijeenkomst toeneemt, is bij haar aan het juiste adres.

Als “systems specialist” en organisatie coach, opgeleid bij het Center voor Right Relationships in California, is ze in staat om met groepen tot zo’n 50 mensen actief aan de slag te gaan; bijvoorbeeld om kernwaarden praktisch te maken of commitment te creëren bij verandering. 

Voor leiders die in organisaties verandering moeten creëren geeft ze aanstekelijke en boeiende workshops, opgebouwd uit vier stappen: leiderschap, visie, story en presenteren met impact. Iedereen leert in één intensieve dag om een persoonlijk verhaal over verandering te schrijven met als uitgangspunt de visie en dit zo over het voetlicht te brengen dat mensen begrijpen wat er van ze verwacht wordt en ook overtuigd worden van het belang. 

Tetske excelleert in activiteiten waarin haar eerste en tweede loopbaan elkaar versterken, waardoor u veel meer krijgt dan de som der delen.

Tetske van Ossewaarde boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tetske van Ossewaarde.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tetske van Ossewaarde, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tetske van Ossewaarde en de eventuele overige kosten om een optreden van Tetske van Ossewaarde mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tetske van Ossewaarde.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tetske van Ossewaarde. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tetske van Ossewaarde checken, een gratis optie plaatsen op Tetske van Ossewaarde en de boeking(en) van Tetske van Ossewaarde voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tetske van Ossewaarde, BOEKINGSBUREAU Tetske van Ossewaarde, BOEKINGSBURO Tetske van Ossewaarde, ENTERTAINMENTBUREAU Tetske van Ossewaarde, ENTERTAINMENTBURO Tetske van Ossewaarde, ARTIESTENBUREAU Tetske van Ossewaarde, BOEKINGSKANTOOR Tetske van Ossewaarde, IMPRESARIAAT Tetske van Ossewaarde, MUZIEKBURO Tetske van Ossewaarde, MUZIEKBUREAU Tetske van Ossewaarde, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tetske van Ossewaarde, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tetske van Ossewaarde, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tetske van Ossewaarde.

 

Offerte Tetske van Ossewaarde aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag