Eigenschappen Tessa aan de Stegge boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tessa aan de Stegge boeken?

Tessa aan de Stegge boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tessa aan de Stegge.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tessa aan de Stegge.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tessa aan de Stegge ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tessa aan de Stegge plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tessa aan de Stegge

Reistrenddeskundige

Tessa aan de Stegge heeft een passie voor reizen en besloot hier al vroeg haar werk van te maken. Ze studeerde aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en specialiseerde zich verder in marketing en trends met de opleidingen NIMA-B en “Trendwatching Trendanalyse”. In haar zoektocht naar bijzondere reisconcepten en trends reist ze zowel offline als online de hele wereld rond. Ze is sinds 2011 eigenaar van toeristisch PR- en Trendbureau Cherry Picker dat zich inzet voor toonaangevende reisorganisaties en verkeersbureaus. Tessa volgt erkende trendwatchers op de voet en brengt deze wetenschap samen met reistrends in het toerisme bij elkaar in een inspirerende trendpresentatie waar fotografie een belangrijke rol inneemt. Tessa biedt een innovatieve verbinding tussen publiek en trends.

Tessa aan de Stegge boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tessa aan de Stegge.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tessa aan de Stegge, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tessa aan de Stegge en de eventuele overige kosten om een optreden van Tessa aan de Stegge mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tessa aan de Stegge.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tessa aan de Stegge. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tessa aan de Stegge checken, een gratis optie plaatsen op Tessa aan de Stegge en de boeking(en) van Tessa aan de Stegge voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tessa aan de Stegge, BOEKINGSBUREAU Tessa aan de Stegge, BOEKINGSBURO Tessa aan de Stegge, ENTERTAINMENTBUREAU Tessa aan de Stegge, ENTERTAINMENTBURO Tessa aan de Stegge, ARTIESTENBUREAU Tessa aan de Stegge, BOEKINGSKANTOOR Tessa aan de Stegge, IMPRESARIAAT Tessa aan de Stegge, MUZIEKBURO Tessa aan de Stegge, MUZIEKBUREAU Tessa aan de Stegge, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tessa aan de Stegge, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tessa aan de Stegge, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tessa aan de Stegge.

 

Offerte Tessa aan de Stegge aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag