Tess Milne

Eigenschappen Tess Milne boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tess Milne boeken?

Tess Milne boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tess Milne.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tess Milne.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tess Milne ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tess Milne plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tess Milne

Extra informatie Tess Milne

Tess Milne (Alkmaar, 2 januari 1988) is presentatrice.

Tess Milne begint haar carrière als VJ bij TMF. In 2011 maakt zij de overstap naar de zender MTV.
 Bij MTV presenteert Tess ‘Money Makers’ en ‘MTV Was Here’. Voor het spraakmakende MTV programma ‘Love for Sale’ mag ze zelfs bij Pauw & Witteman aanschuiven.

Tess wordt opgemerkt door andere zenders en gaat items maken voor ‘Miljoenenjacht’ bij RTL en voor Veronica het programma ‘De Fukkers’.

In 2012 presenteert ze onder andere het programma ‘Sterren Springen’ samen met Gerald Joling, waarin bekende Nederlanders schoonspringen. Ook was Tess te zien als fanatieke deelnemer van ‘Expeditie Robinson’. Eind 2012 werd ze door FHM uitgeroepen als mooiste vrouw van Nederland.

In 2014 maakt Tess de overstap naar Veronica waar ze, als het gezicht van Veronica, onder andere items maakt voor het programma ‘Nachtwacht’, ‘Ibiza Day& Night’ en ‘Roadtrippers’. Daarnaast is de veelzijdige Tess ook te zien in ‘Inside Gamers’ als presentatrice, waar ze de nieuwste games bespreekt en vooruit blikt op nieuwe releases.

Ook doet ze in het najaar van 2014 mee aan het avonturenprogramma ‘Atlas’ waarbij ze Suriname doorkruist.

In 2015 start Tess haar eigen YouTube kanaal, genaamd ‘TESSten’. Hierin test Tess een overschot aan onbeantwoorde vragen. In het RTL5 programma, ‘Wie Is De Sjaak’ reist Tess het land door op zoek naar mensen die bizarre, grappige en gênante opdrachten willen uitvoeren.

Verder is ze te zien in het programma Roadtrippers waarin zij het opneemt tegen het team van Stuk TV. Zij zullen twee weke lang gaan reizen door Amerika, wie er in twee weken tijd de meeste kilometers aflegt is de winnaar. Het programma is te zien op RTL5 en ook via het YouTube-kanaal van StukTV en RTL XL.

Tess Milne en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Tess Milne boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tess Milne. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tess Milne, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Tess Milne inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tess Milne.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Tess Milne aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag