Eigenschappen Ted van Lieshout boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ted van Lieshout boeken?

Ted van Lieshout boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ted van Lieshout.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ted van Lieshout.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ted van Lieshout ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ted van Lieshout plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ted van Lieshout

Winnaar van de staatsprijs voor jeugdliteratuur

Slechts vijftien kinder- en jeugdboekenschrijvers wonnen, in een halve eeuw tijd, de staatsprijs voor jeugdliteratuur. De eerste was Annie M.G. Schmidt en andere laureaten waren Guus Kuyer, Tonke Dragt en Paul Biegel. Ted van Lieshout ontving de driejaarlijkse oeuvreprijs in 2009.

Van Lieshout is een dubbeltalent: hij schrijft niet alleen, maar tekent ook en is vormgever. Hij was docent aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten van Den Haag en hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg in het kader van de Leonardo-leerstoel. Daarnaast geeft hij lezingen – vrolijke aan kinderen, cabareteske aan volwassenen, educatieve als erom gevraagd wordt, ernstige als het moet, en het meest gewild zijn de inspiratielezingen die Van Lieshout geeft. Aan de hand van talloze beelden van zijn eigen werk laat hij zien hoe je met creativiteit en beperkte mogelijkheden optimaal resultaat kunt behalen. Meestal lardeert hij zijn lezingen met het maken van tekeningen.

Ted van Lieshout was jaren lang bestuurslid van de Vereniging van Letterkundigen. Hij organiseert en presenteert jaarlijks de Middagen van het Kinderboek in de theaterzaal van de Amsterdamse OBA, waarbij geïnteresseerden worden geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen en zakelijke kanten van dat vakgebied. Daarnaast adviseert hij het Fonds Beeldende Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst over de toekenning van subsidie aan illustratoren.

De Volkskrant: ‘Een dichter van het volk zoals Annie M.G. Schmidt zal hij niet gauw worden, maar met zijn even vrolijke als scherpe werk is zijn dicht- én beeldkunst zonder knieval aan de kwaliteit aantrekkelijker dan ooit te voren. Het lijkt wel alsof Ted van Lieshout niet ouder, maar steeds jonger wordt.’

Ted van Lieshout boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ted van Lieshout.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ted van Lieshout, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ted van Lieshout en de eventuele overige kosten om een optreden van Ted van Lieshout mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ted van Lieshout.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ted van Lieshout. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ted van Lieshout checken, een gratis optie plaatsen op Ted van Lieshout en de boeking(en) van Ted van Lieshout voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ted van Lieshout, BOEKINGSBUREAU Ted van Lieshout, BOEKINGSBURO Ted van Lieshout, ENTERTAINMENTBUREAU Ted van Lieshout, ENTERTAINMENTBURO Ted van Lieshout, ARTIESTENBUREAU Ted van Lieshout, BOEKINGSKANTOOR Ted van Lieshout, IMPRESARIAAT Ted van Lieshout, MUZIEKBURO Ted van Lieshout, MUZIEKBUREAU Ted van Lieshout, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ted van Lieshout, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ted van Lieshout, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ted van Lieshout.

 

Offerte Ted van Lieshout aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag