Eigenschappen Tatjana Sormaz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tatjana Sormaz boeken?

Tatjana Sormaz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tatjana Sormaz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tatjana Sormaz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tatjana Sormaz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tatjana Sormaz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tatjana Sormaz

Voorvechter democratie en vrouwenrechten

‘Succes begint met verbeeldingskracht’

‘Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis. Kennis is beperkt. Verbeelding omcirkelt de wereld’. Een uitspraak van Albert Einstein, die naadloos aansluit bij de opvattingen van Tatjana Sormaz, moeder, ondernemer, voorzitter van Jong MKB-Nederland en kandidaat-Tweede Kamerlid voor de VVD in 2010. “Het ondernemerschap biedt ongelimiteerde mogelijkheden en kansen, maar dan moet je je daar wel een beeld van kunnen vormen”, vindt Tatjana.

Ze kent het midden- en kleinbedrijf goed en heeft een groot netwerk. “Als persoon ben ik enthousiast, creatief en daadkrachting en zet ik mijn ervaring, kennis en persoonlijkheid graag in om voor (jonge) ondernemers én zzp’ers het verschil te kunnen maken. Het MKB is de motor van onze economie en omdat ondernemers het voortouw nemen bij vernieuwing en trends zetten, zijn zij eigenlijk de helden van deze tijd. Ze zijn enorm gedreven, beschikken over passie en creativiteit en zijn in staat snel in te spelen op wat zich in de maatschappij afspeelt.”

Zo is het ook met Tatjana zelf. In de jaren zeventig verhuist ze met haar ouders van Belgrado naar Rotterdam. “Verhuizen naar een ander land doe je als een individu, dat onderdeel is van een bepaalde culturele groep. De vraag is vervolgens wat dit met je doet en hoe je met de nieuwe situatie omgaat. Het vergt moed om te emigreren, en doorzettingsvermogen om je vervolgens een plek in die nieuwe maatschappij te verwerven, als persoon en als groep.” Dat zijn, na haar middelbare schooltijd, precies de drijfveren van Tatjana om het ondernemerspad te willen bewandelen. Sinds 2006 heeft ze een eigen bedrijf, PaperworQ Productions, een reclame- en multimediabureau dat mediaconcepten ontwikkelt en zich richt op communicatie en public relations. “Mijn motivatie om voor mezelf te beginnen had vooral te maken met het plafond waar ik bij werkgevers tegenaan liep. Op het gebied van creativiteit en mogelijkheden was er altijd een grens. Nu bepaal ik zelf hoever ik ga in het ontwikkelen van ideeën.”

 

Tatjana Sormaz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tatjana Sormaz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tatjana Sormaz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tatjana Sormaz en de eventuele overige kosten om een optreden van Tatjana Sormaz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tatjana Sormaz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tatjana Sormaz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tatjana Sormaz checken, een gratis optie plaatsen op Tatjana Sormaz en de boeking(en) van Tatjana Sormaz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tatjana Sormaz, BOEKINGSBUREAU Tatjana Sormaz, BOEKINGSBURO Tatjana Sormaz, ENTERTAINMENTBUREAU Tatjana Sormaz, ENTERTAINMENTBURO Tatjana Sormaz, ARTIESTENBUREAU Tatjana Sormaz, BOEKINGSKANTOOR Tatjana Sormaz, IMPRESARIAAT Tatjana Sormaz, MUZIEKBURO Tatjana Sormaz, MUZIEKBUREAU Tatjana Sormaz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tatjana Sormaz, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tatjana Sormaz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tatjana Sormaz.

 

Offerte Tatjana Sormaz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag