Eigenschappen Tanja Fraai boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tanja Fraai boeken?

Tanja Fraai boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tanja Fraai.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tanja Fraai.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tanja Fraai ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tanja Fraai plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tanja Fraai

Journaliste, gespreksleider, producent bedrijfsfilms en bedenker van multimediale programmas

Als journalist is Tanja Fraai gedreven en nieuwsgierig. Verhalen vertellen, dat is haar passie. Het gesproken woord verduidelijken voor een breed publiek. Voortdurend contact maken met dat publiek door vragen te stellen en te resumeren. Sfeer is belangrijk; voelen alle gesprekspartner zich veilig in het gesprek?

Die houding is haar tweede natuur geworden. Als Tanja Fraai voor een zaal staat moet iedereen zich prettig voelen. Het onderwerp van discussie maakt haar als professional niet uit. Ze praat net zo makkelijk met de president-directeur van Shell als met een debuterende schrijver. In een paneldiscussie wordt een ieder door haar kritisch ondervraagd. Zij houdt de regie, zorgt voor interactie met de zaal en komt met een heldere conclusie. Haar universitaire achtergrond maakt dat ze een brede belangstelling heeft, makkelijk analyseert en snel tot de kern komt.

Tanja’s achtergrond zorgt ervoor dat ze zich thuis voelt tussen verschillende culturen. Diversiteit is haar specialisatie. Haar wortels liggen in het Caribisch gebied, het hart van haar journalistieke producties. Vanuit haar eigen bedrijf maakt ze bedrijfsfilms en documentaires. Ook daar staat communicatie weer centraal. Met haar duidelijke stem als prettige bijkomstigheid. Als radiomaker is ze getraind die stem professioneel te gebruiken en zo een luisterend publiek blijvend te boeien. Tanja werkte 10 jaar als radio- en televisiepresentator bij de Wereldomroep en heeft sinds 2010 haar eigen bedrijf.

Tanja Fraai initieert en produceert mediaproducties en organiseert zakelijke congressen. Als presentator/dagvoorzitter is zij zeer ervaren, zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector. 

Tanja Fraai boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tanja Fraai.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tanja Fraai, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tanja Fraai en de eventuele overige kosten om een optreden van Tanja Fraai mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tanja Fraai.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tanja Fraai. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tanja Fraai checken, een gratis optie plaatsen op Tanja Fraai en de boeking(en) van Tanja Fraai voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tanja Fraai, BOEKINGSBUREAU Tanja Fraai, BOEKINGSBURO Tanja Fraai, ENTERTAINMENTBUREAU Tanja Fraai, ENTERTAINMENTBURO Tanja Fraai, ARTIESTENBUREAU Tanja Fraai, BOEKINGSKANTOOR Tanja Fraai, IMPRESARIAAT Tanja Fraai, MUZIEKBURO Tanja Fraai, MUZIEKBUREAU Tanja Fraai, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tanja Fraai, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tanja Fraai, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tanja Fraai.

 

Offerte Tanja Fraai aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag