Eigenschappen Taeke Taekema boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Taeke Taekema boeken?

Taeke Taekema boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Taeke Taekema.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Taeke Taekema.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Taeke Taekema ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Taeke Taekema plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Taeke Taekema

Extra informatie Taeke Taekema

Taeke Taekema boeken als spreker
Hockeyer

Taeke Taekema staat bekend om zijn strafcorner. Jarenlang domineerde Taeke de topscoorderslijsten zowel nationaal als internationaal. Met 221 goals uit 242 interlands is Taeke Taekema de topscoorder aller tijden van het Nederlands hockeyelftal.
Inzetbaarheid

Taeke Taekema geeft presentaties over onder andere grenzen verleggen, presteren onder druk en omgaan met tegenslagen. Daarnaast is hij een gedreven en motiverende trainer bij hockeyclinics. Taeke leert u gebruik te maken van uw sterke punten en deze verder te perfectioneren!
Biografie

Taeke Taekema was jarenlang de specialist in het nemen van strafcorners. Zowel bij zijn club AHBC Amsterdam als bij het Nederlands Elftal is en was hij verantwoordelijk voor de nodige doelpunten uit deze spelvariant. Met een excellente techniek gecombineerd met kracht en tactiek weet Taeke Taekema regelmatig het doel te treffen. Zo scoorde Taeke Taekema tijdens de halve finale van de EK tegen België maar liefst zeven keer! In zijn gehele interlandcarrière loopt Taeke bijna 1 op 1 (interlands vs doelpunten). Op het veld vormt Taeke Taekema het hart van de verdediging. Naast zijn aanvallende kwaliteiten weet hij ook verdedigend het spel te dicteren. Zijn erelijst is inmiddels rijkelijk gevuld. Met het Nederlands team werd Taeke Taekema Europees Kampioen in 2007 en won Taeke meerdere keren de Champions Trophy. Op de Spelen van 2004 veroverde Taeke Olympisch zilver. De Olympische Spelen van Beijing verliep teleurstellend en Nederland moest genoegen nemen met een 4de plaats. In de aanloop naar de Olympische Spelen van Londen 2012 werd duidelijk dat Taeke niet geselecteerd zou worden voor de Olympische Spelen. Dit betekende het einde van de interlandcarrière van Taeke. In het seizoen 2013-2014 stapt Taeke over van hockeyclub Amsterdam naar Schaerweijde.

Taeke Taekema boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Taeke Taekema.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Taeke Taekema, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Taeke Taekema en de eventuele overige kosten om een optreden van Taeke Taekema mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Taeke Taekema.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Taeke Taekema. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Taeke Taekema checken, een gratis optie plaatsen op Taeke Taekema en de boeking(en) van Taeke Taekema voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Taeke Taekema, BOEKINGSBUREAU Taeke Taekema, BOEKINGSBURO Taeke Taekema, ENTERTAINMENTBUREAU Taeke Taekema, ENTERTAINMENTBURO Taeke Taekema, ARTIESTENBUREAU Taeke Taekema, BOEKINGSKANTOOR Taeke Taekema, IMPRESARIAAT Taeke Taekema, MUZIEKBURO Taeke Taekema, MUZIEKBUREAU Taeke Taekema, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Taeke Taekema, ARTIESTENBOEKINGSBURO Taeke Taekema, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Taeke Taekema.

 

Offerte Taeke Taekema aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag