Eigenschappen Sylvie Verleye boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sylvie Verleye boeken?

Sylvie Verleye boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sylvie Verleye.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sylvie Verleye.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sylvie Verleye ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sylvie Verleye plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sylvie Verleye

Presentatie Coach
Sylvie Verleye is sinds 2000 Presentatie Coach. Zij geeft training, coaching, workshops en lezingen op vlak van presenteren. Hoe breng je krachtig de boodschap over en vooral hoe kun je de vele valkuilen van PowerPoint omzeilen. Haar ambitieuze doel is zelfs de PowerPoint cultuur in bedrijven te veranderen zodat we weer naar het hart van presenteren kunnen evolueren en dat is spreken. Zij zoekt tijdens haar coaching sessies vooral naar de natuurlijke stijl van elke spreker en hoe ze die kan versterken. Haar job is niet zomaar een job voor haar, het is haar passie!

Sylvie Verleye is daarnaast ook zelf ‘spreker’ als nieuwsanker bij het Vlaamse regionale televisiestation TV Oost. Zij verzorgt ook presentaties voor bedrijven in Nederlands, Engels en Frans.

Sylvie Verleye begon haar professionele loopbaan bij het Executive Search kantoor Schelstraete Desmedt. Zij werkte er als consultant van 1996 tot 1998. In 1998 stapte ze over naar IBM waar ze het team Workforce Management versterkte.

Sylvie Verleye is gehuwd met Wim Van Acker en samen hebben ze in 2000 het bedrijf 2Transform opgericht. Haar echtgenoot is tevens professioneel coach.

Haar professionele ervaring uit de bedrijfswereld, gecombineerd met haar presentatie skills vormen de basis voor de cursus presentatietechnieken waarin Sylvie zich heeft gespecialiseerd. Eind september verschijnt haar eerste boek ‘Stilte, ik Spreek!’

Sylvie Verleye boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sylvie Verleye.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sylvie Verleye, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sylvie Verleye en de eventuele overige kosten om een optreden van Sylvie Verleye mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sylvie Verleye.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sylvie Verleye. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sylvie Verleye checken, een gratis optie plaatsen op Sylvie Verleye en de boeking(en) van Sylvie Verleye voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sylvie Verleye, BOEKINGSBUREAU Sylvie Verleye, BOEKINGSBURO Sylvie Verleye, ENTERTAINMENTBUREAU Sylvie Verleye, ENTERTAINMENTBURO Sylvie Verleye, ARTIESTENBUREAU Sylvie Verleye, BOEKINGSKANTOOR Sylvie Verleye, IMPRESARIAAT Sylvie Verleye, MUZIEKBURO Sylvie Verleye, MUZIEKBUREAU Sylvie Verleye, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sylvie Verleye, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sylvie Verleye, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sylvie Verleye.

 

Offerte Sylvie Verleye aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag