Eigenschappen Sylvain Ephimenco boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sylvain Ephimenco boeken?

Sylvain Ephimenco boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sylvain Ephimenco.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sylvain Ephimenco.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sylvain Ephimenco ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sylvain Ephimenco plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sylvain Ephimenco

Een scherpe columnist en schrijver

Ephimenco werd in 1956 in Algerije, toen nog een Frans departement, geboren.

Tussen 1981 en 1998 werkte hij als correspondent in Nederland voor het linkse Franse dagblad ‘Libération’. Ephimenco werd in 1992 columnist voor het dagblad ‘Trouw’. Hij schreef voor diverse bladen essays en beschouwingen. Als columnist was hij naast ‘Trouw’ verbonden aan ‘De Groene Amsterdammer’, ‘NRC Handelsblad’, ‘RTV Rijnmond’ en ‘Radio Nederland Wereldomroep’.

Hij was de eerste Fransman die een roman (Façades uit 1991) rechtstreeks in het Nederlands schreef. Zijn volgende roman (Blauwe nachten (1996)) ging over de Algerijnse bevrijdingsoorlog.

Hij publiceerde diverse essaybundels (‘Hollandse kost’ in 1994, ‘Hollandse Nieuwe’ in 1998, en in 2004 ‘Het land van Theo van Gogh’) en columnbundels (‘De leugen regeert’ in 2000, ‘Beetje dom’ in 2002, ‘Gedwongen tot weerbaarheid’ in 2005) evenals een open brief aan de moslims van Nederland (2001).

Ephimenco wordt vaak als een Nederland-watcher beschouwd. Met zijn buitenlandse kijk op Nederland schuwt hij scherpe en controversiële analyses over tal van maatschappelijke verschijnsels niet .

Sylvain Ephimenco boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sylvain Ephimenco.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sylvain Ephimenco, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sylvain Ephimenco en de eventuele overige kosten om een optreden van Sylvain Ephimenco mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sylvain Ephimenco.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sylvain Ephimenco. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sylvain Ephimenco checken, een gratis optie plaatsen op Sylvain Ephimenco en de boeking(en) van Sylvain Ephimenco voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sylvain Ephimenco, BOEKINGSBUREAU Sylvain Ephimenco, BOEKINGSBURO Sylvain Ephimenco, ENTERTAINMENTBUREAU Sylvain Ephimenco, ENTERTAINMENTBURO Sylvain Ephimenco, ARTIESTENBUREAU Sylvain Ephimenco, BOEKINGSKANTOOR Sylvain Ephimenco, IMPRESARIAAT Sylvain Ephimenco, MUZIEKBURO Sylvain Ephimenco, MUZIEKBUREAU Sylvain Ephimenco, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sylvain Ephimenco, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sylvain Ephimenco, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sylvain Ephimenco.

 

Offerte Sylvain Ephimenco aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag