Eigenschappen Susannah Chayes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Susannah Chayes boeken?

Susannah Chayes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Susannah Chayes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Susannah Chayes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Susannah Chayes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Susannah Chayes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Susannah Chayes

Alles viel op zijn plek

Susannah Chayes veroverde met haar team, de Holland Acht Vrouwen, brons op de Olympische Spelen in Londen.

De roeisport wordt veel gebruikt als model voor teamwork, synergie en doelgericht presteren. De manier waarop een roeiploeg wordt geformeerd, traint, onder druk presteert en werkt naar een gezamenlijk doel, vraagt van de teamleden om hun individuele roem en vrijheid (bijvoorbeeld van bewegen) in te leveren om zo te komen tot een ultieme teamprestatie. Dit levert veel bruikbare parallellen op voor het bedrijfsleven.

Hoe doe je dat als je voor een groot deel van het jaar elkaars concurrent bent, elkaar in die concurrentiestrijd nodig hebt om die strijd te winnen en aan het eind van de rit met een deel van je voormalig concurrenten een ploeg vormt waarmee je de strijd met anderen moet aangaan?

Hoe werk je samen als je heel verschillend bent? In een roeiboot moet je zo hard mogelijk roeien, maar wel precies ‘in de pas’ met anderen….die een andere bouw hebben, een andere bewegings-voorkeur hebben, op een andere manier leren en informatie verwerken, andere drijfveren hebben en op een andere manier moeten trainen om zo goed mogelijk te worden.

Hoe stuurt de coach in dit proces? Hoe wordt het beste uit elk individu en het team gehaald? Hoe bewaar je de balans of is dat een dynamisch proces?

Susannah is een zeldzame verschijning als vrouwelijke bondscoach, met name in de Olympische arena. Ze coachte in de afgelopen jaren zowel mannen als vrouwen teams naar internationale successen.

Ze kan u meenemen in het verhaal naar Olympisch succes. Langs hoogtepunten en tegenslagen, van het team en van haarzelf. Slechts 0,0011 procent van de Nederlandse bevolking nam als atleet deel aan de Olympische Spelen in Londen. Daar deden 10.820 atleten mee en er waren 906 medailles te verdelen. Dus won slechts 8,37 procent van de deelnemers een medaille. En soms is het verschil tussen net op of net naast het podium onbeschrijflijk klein. Ben je een ‘looser’ als je het podium (net) mist? Wanneer verlies je echt en waarom had het brons van de Holland Acht vrouwen een gouden randje?

 

Susannah Chayes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Susannah Chayes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Susannah Chayes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Susannah Chayes en de eventuele overige kosten om een optreden van Susannah Chayes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Susannah Chayes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Susannah Chayes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Susannah Chayes checken, een gratis optie plaatsen op Susannah Chayes en de boeking(en) van Susannah Chayes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Susannah Chayes, BOEKINGSBUREAU Susannah Chayes, BOEKINGSBURO Susannah Chayes, ENTERTAINMENTBUREAU Susannah Chayes, ENTERTAINMENTBURO Susannah Chayes, ARTIESTENBUREAU Susannah Chayes, BOEKINGSKANTOOR Susannah Chayes, IMPRESARIAAT Susannah Chayes, MUZIEKBURO Susannah Chayes, MUZIEKBUREAU Susannah Chayes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Susannah Chayes, ARTIESTENBOEKINGSBURO Susannah Chayes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Susannah Chayes.

 

Offerte Susannah Chayes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag