Eigenschappen Surani Heininga boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Surani Heininga boeken?

Surani Heininga boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Surani Heininga.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Surani Heininga.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Surani Heininga ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Surani Heininga plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Surani Heininga

Verandering, Leiderschaps- en teamontwikkeling

De carrière van Surani begon in de commercie als Salesmanager en leidinggevende. Als agentschapsdirecteur deed ze ervaring op met strategisch denken, verkoop en leidinggeven. Die ervaring heeft zij de jaren erna verder uitgebouwd als accountmanager en leefstijl- en bedrijfscoach. Het ondernemerschap zit haar in het bloed en met de oprichting van Surani Training en Advies werd de combinatie van haar kracht als ondernemer en inspirerende manier van overdragen en doceren verenigd. In haar tientallen jaren ervaring met spreken, trainen en coachen heeft Surani vele mensen geraakt en vooral veel in beweging gebracht.

“Overal waar je komt, ontmoet je mensen. Mensen met wie je lacht, praat en werkt. Dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Soms is je boodschap niet zo duidelijk of doen mensen iets anders dan je verwacht. In ons leven vraagt de omgang met elkaar en met jezelf soms extra aandacht.”

Surani streeft ernaar mensen te laten ontwikkelen en blij te maken. Door mensen ‘bewust’ te laten ‘zijn’ van wat ze denken en ervaren, komen zij dichterbij zichzelf waardoor ze automatisch ontdekken wat ze nodig hebben en welke keuzes ze willen maken in het werk en leven. Het gevolg is dat mensen in hun volle glorie kunnen gaan staan en blij worden. Ratio en emotie in evenwicht. Surani gelooft in leiderschap in zijn meest pure vorm: door het goede voorbeeld te geven. Zij kan dit als geen ander aan een groot publiek overdragen; inspirerend, intens en vooral ook herkenbaar. Kritisch op de inhoud en zacht op de mens.

Door haar werk in het bedrijfsleven als sales- en accountmanager en haar vele jaren ervaring als trainer, spreker en coach is Surani een persoonlijkheid, een wervelwind die binnenkomt en impact heeft en houdt.

Surani Heininga boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Surani Heininga.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Surani Heininga, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Surani Heininga en de eventuele overige kosten om een optreden van Surani Heininga mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Surani Heininga.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Surani Heininga. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Surani Heininga checken, een gratis optie plaatsen op Surani Heininga en de boeking(en) van Surani Heininga voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Surani Heininga, BOEKINGSBUREAU Surani Heininga, BOEKINGSBURO Surani Heininga, ENTERTAINMENTBUREAU Surani Heininga, ENTERTAINMENTBURO Surani Heininga, ARTIESTENBUREAU Surani Heininga, BOEKINGSKANTOOR Surani Heininga, IMPRESARIAAT Surani Heininga, MUZIEKBURO Surani Heininga, MUZIEKBUREAU Surani Heininga, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Surani Heininga, ARTIESTENBOEKINGSBURO Surani Heininga, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Surani Heininga.

 

Offerte Surani Heininga aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag