StukTV

Eigenschappen StukTV boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
In overleg

StukTV boeken?

StukTV boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van StukTV.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van StukTV.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van StukTV ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van StukTV plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van StukTV

Extra informatie StukTV

StukTV boeken? De immens populaire Youtube-sensatie bewees een succesformule te hebben met het kanaal StukTV. En alsof dat niet genoeg is besloot de act zich volledig te storten op hun tweede passie: muziek. Het StukTV DJ-team is geboren. Met Giel en Thomas back2back achter de draaitafels en Stefan als MC weten ze altijd een goed feestje te bouwen. Hun set zit vol party muziek en past goed in elke volwaardige line-up. Doordat StukTV middenin de online community staat zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste sounds en trends. En met meer dan 1 miljoen abonnees op Youtube en tonnen aan volgers op social media is hun populariteit niet te ontkennen. Daarnaast brengt de mogelijkheid voor de Youtube aanhangers om StukTV live te zien elke keer weer een extra dimensie met zich mee.

De video’s van StukTV zijn vaak spraakmakend en genereren veel media-aandacht. Elke woensdag voeren ze een opdracht uit die ze van de kijkers hebben gekregen. Zo bezorgden zij als pizzakoerier een pizza in een bouwmarkt, bouwen ze een bierkasteel, rijden ze rond op mini bikes, maar ze vlogen ook naar Nepal na de aardbeving. Ook maken ze de serie Roadtrippers waarbij ze afgelopen jaar door Amerika trokken. Vorig jaar won het online kanaal de VEED-award voor het beste YouTube-kanaal. Dit jaar is StukTV wederom genomineerd voor het beste YouTube-kanaal. In 2015 hebben de heren van StukTV hun eigen single ‘De Hele Nacht Door‘ uitgebracht in samenwerking met Kraantje Pappie en Cazz Major. Met deze eigen single weten de heren letterlijk elke tent op de kop te zetten. StukTV heeft recent een contract binnengehaald bij RTL. Om zelf meer jongeren te bereiken gaat de televisiemaatschappij investeren in het videokanaal en de makers verdere professionele ondersteuning bieden.

StukTV en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

StukTV boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van StukTV. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van StukTV, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

StukTV inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van StukTV.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte StukTV aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag