Eigenschappen Steven van Belleghem boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Steven van Belleghem boeken?

Steven van Belleghem boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Steven van Belleghem.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Steven van Belleghem.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Steven van Belleghem ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Steven van Belleghem plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Steven van Belleghem

De Conversation Manager’
Steven Van Belleghem is een expert in klantgerichtheid in een digitale wereld. Hij is een populaire spreker in binnen- buitenland. In zijn keynote presentaties dompelt Steven het publiek onder in een wereld van de moderne klantenrelatie, op een heldere, enthousiaste en inspirerende wijze. Steven is de auteur van drie bestsellers. Hij werd bekend dankzij zijn eerste boek, De Conversation Manager. Dit boek won de award voor meest innovatieve marketing boek in 2010. Verder schreef Steven ‘De Conversation Company’. Zijn recentste boek, When Digital Becomes Human, kreeg de award voor beste marketing boek in 2015. Er zijn al meer dan 75.000 exemplaren van zijn boeken verkocht. Steven is tevens een ondernemer. Hij is partner van het consultancy bedrijf Nexxworks, een co-founder van Zembro (een wearable start-up) en de co-founder van het content creatie bureau Snackbytes. De eerste 12 jaar van zijn carrier was hij consultant en managing partner van het innovatieve onderzoeksbureau InSites Consulting. In die periode groeide het bedrijf van 8 naar 130 medewerkers, met kantoren in 5 landen. Tenslotte is Steven deeltijds marketing professor aan de Vlerick Business School.When Digital becomes HumanOver de transformatie van de klantenrelatiesEr is dringend behoefte aan een extreme transformatie van de klantrelatie. Klanten leven in een wereld van self-service, big data, klant automatisering en de integratie van de online en offline wereld. Er niet in slagen om de digitale relatie te implementeren zet de toekomst van uw bedrijf op het spel. Een succesvolle digitale transformatie is de sleutel, maar het zal niet genoeg zijn. Als gevolg van de digitale evolutie, moet u uw klantrelaties veranderen op een menselijk niveau. De belangrijkste uitdagingen in dit verband zijn zowel talrijk als interessant: het vinden van een evenwicht in de relatie tussen mens en machine, het formuleren van de menselijke bijdrage en het gebruik van de kracht om mensen met mensen te verbinden voor maximaal resultaat. Steven Van Bellegehem gidst je door zijn nieuwe verhaal ‘When digital becomes human’. Het is een verhaal over de combinatie van de digitale en de menselijke transformatie in de klant strategie. Dit verhaal neemt je mee op een reis naar de toekomst. Het is uitdagend, spannend en eng tegelijk. Geniet van deze geweldige rit!

Steven van Belleghem boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Steven van Belleghem.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Steven van Belleghem, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Steven van Belleghem en de eventuele overige kosten om een optreden van Steven van Belleghem mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Steven van Belleghem.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Steven van Belleghem. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Steven van Belleghem checken, een gratis optie plaatsen op Steven van Belleghem en de boeking(en) van Steven van Belleghem voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Steven van Belleghem, BOEKINGSBUREAU Steven van Belleghem, BOEKINGSBURO Steven van Belleghem, ENTERTAINMENTBUREAU Steven van Belleghem, ENTERTAINMENTBURO Steven van Belleghem, ARTIESTENBUREAU Steven van Belleghem, BOEKINGSKANTOOR Steven van Belleghem, IMPRESARIAAT Steven van Belleghem, MUZIEKBURO Steven van Belleghem, MUZIEKBUREAU Steven van Belleghem, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Steven van Belleghem, ARTIESTENBOEKINGSBURO Steven van Belleghem, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Steven van Belleghem.

 

Offerte Steven van Belleghem aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag