Eigenschappen Steven Pont boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Steven Pont boeken?

Steven Pont boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Steven Pont.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Steven Pont.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Steven Pont ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Steven Pont plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Steven Pont

Therapeut, docent, auteur, leermiddelenontwikkelaar en spreker

Steven Pont is geboren in 1962 in Amsterdam. Op zeventienjarige leeftijd meldde hij zich aan voor een uitwisselingsprogramma met de Verenigde Staten, alwaar hij zijn High School diploma behaalde. Daarna voltooide hij de Pedagogische Academie H. Bouman en weer later haalde hij zijn doctoraal ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie vertrok hij naar Azië en werkte in Calcutta als vrijwilliger bij moeder Teresa.

Toen hij terugkeerde werkte hij daarna jarenlang met kinderen en ouders (zowel ambulant als residentieel) en later in verschillende functies als leidinggevende. Voor zijn laatste werkgever was hij bijvoorbeeld manager van drie behandelingstehuizen. Daarna volgde hij de opleiding tot systeemtherapeut (aan het NISTO), mediator (aan het Nederlands Instituut voor Psychologen) en Socratisch gespreksleider (bij Filosofie in de Praktijk). Hij werkt nu voor zichzelf in verschillende hoedanigheden; als therapeut, docent, auteur, leermiddelenontwikkelaar en spreker. 

Publicaties

Steven schrijft voor verschillende media over psychologie, waaronder een vaste, wekelijkse column in het Parool en het Algemeen Dagblad. Ook heeft hij verschillende boeken op zijn naam staan. In al zijn boeken probeert hij in begrijpelijke taal zijn lezers binnen te voeren in een bepaalde psychologische thematiek, op uiteenlopende gebieden;

• Alle liefde is economie behandelt de emotionele ruilhandel binnen menselijke relaties, 

• De do’s en don’ts van de opvoeding gaat over de basis van het ouderschap, 

• Neuroten! Waarom je soms gek wordt van je collega’s (en zij van jou) handelt over de soms onmogelijke omgang met de mensen op het werk,

• Goed Kwaad gaat over woedebeheersing,

• ‘Er zit systeem in…!’ behandelt de systeemtheorie,

• Wijze Woorden is een brievenboek waarin 23 Bekende Nederlanders en professionals uit de opvoedbranche een brief aan hun eigen kind(eren) schrijven over wat volgens hen de essentie van het bestaan is,

• Mensenkinderen! beschrijft de ontwikkelingspsychologische ontwikkeling van nul tot vierjarigen en 

• Sociaal? Vaardig! heeft de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen tussen vier en twaalf als onderwerp. 

Verder was hij co-auteur van het boek Moet-willige hulpverlening, dat hij met Joep Choy (oud-directeur van een psychiatrisch ziekenhuis) en Theo Dorelijers (Professor aan de VU) schreef voor professionals die in de gedwongen hulpverlening werken. In 2012 verzorgde hij verder het Opvoedweekgeschenk (Luister ‘ns naar me!) en hij zal dat in 2013 weer doen (onder de naam; SpeelS!). 

Over zijn boeken schreef de pers o.a. : 

• ‘Het biedt een helder en eenvoudig beschrijvend kader waar de psychologie van oudsher veel meer en veel ingewikkelder woorden nodig heeft’ (Maandblad voor de Geestelijke Volksgezondheid),

• ‘Verhelderend en belangrijk voor mensen die de grondmotieven in hun bestaan trachten te begrijpen.’ (Elsevier)

• ‘Juist nu er zoveel gepraat wordt over normen en waarden in de opvoeding is het te waarderen dat Pont hier concrete handvatten voor geeft’ (Kind en adolescent praktijk). 

Ook schreef Steven twee kinderboeken; Jacobus (later in het Koreaans vertaald) en Jacobus en de vriendschapstaart.

Media

Ook werkte Steven de afgelopen jaren als vaste medewerker mee aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder 

• Big Brother, waarvoor hij aan de kijkers de groepsdynamische processen uitlegde, 

• Oppassen en Wegwezen, waarvoor hij in een villa in Italië kortdurende relatietherapie gaf, 

• Maximum Bereikt, over de psychologische kant van het maken van schulden, 

• SOS Sonja, programma rond Sonja Bakker, over de psychologische kant van het over-eten,

• Mannen van een Zekere Leeftijd, over de ouder wordende man en

• De Slechtste Echtgenoot van Nederland, waarin hij samen met Goedele Liekens, Bram Bakker en Marja Middelkoop jurylid voor dit programma is (deze weken op tv bij BNN, Nederland 1)

Verder geeft hij trainingen, lezingen en workshops die weliswaar wijd uiteen lopen, maar allemaal terug te voeren zijn op het ene onderwerp waarin hij zich over de jaren gespecialiseerd heeft; de psychologie. Ook wordt hij regelmatig in de media om zijn mening rond psychologische onderwerpen gevraagd (afgelopen jaar o.a. door EenVandaag, Koffietijd, NRC, Psychologie Magazine, Trouw, Dit is De Dag en het Jeugdjournaal).

Steven Pont boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Steven Pont.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Steven Pont, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Steven Pont en de eventuele overige kosten om een optreden van Steven Pont mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Steven Pont.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Steven Pont. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Steven Pont checken, een gratis optie plaatsen op Steven Pont en de boeking(en) van Steven Pont voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Steven Pont, BOEKINGSBUREAU Steven Pont, BOEKINGSBURO Steven Pont, ENTERTAINMENTBUREAU Steven Pont, ENTERTAINMENTBURO Steven Pont, ARTIESTENBUREAU Steven Pont, BOEKINGSKANTOOR Steven Pont, IMPRESARIAAT Steven Pont, MUZIEKBURO Steven Pont, MUZIEKBUREAU Steven Pont, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Steven Pont, ARTIESTENBOEKINGSBURO Steven Pont, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Steven Pont.

 

Offerte Steven Pont aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag