Eigenschappen Steven Djohan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Steven Djohan boeken?

Steven Djohan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Steven Djohan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Steven Djohan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Steven Djohan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Steven Djohan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Steven Djohan

Policy Research
Steven Djohan is manager bij

Policy Research en is opgeleid aan de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit).De oorzaken van problemen in de bedrijfsvoering en bij het projectbeheer zijn veelal gestapeld en versterken elkaar, waardoor doorgaans geen snelle reparatie mogelijk is. Het wegnemen van oorzaken vergt een samenhangende aanpak met doorzettingsvermogen van bestuurders. De aanbevelingen van Policy Research, dat gespecialiseerd is in het leveren van managementoplossingen op maat, hebben hun meerwaarde in binnen- en buitenland bewezen. Ook daarin zijn rode draden heel herkenbaar

Steven Djohan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Steven Djohan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Steven Djohan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Steven Djohan en de eventuele overige kosten om een optreden van Steven Djohan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Steven Djohan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Steven Djohan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Steven Djohan checken, een gratis optie plaatsen op Steven Djohan en de boeking(en) van Steven Djohan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Steven Djohan, BOEKINGSBUREAU Steven Djohan, BOEKINGSBURO Steven Djohan, ENTERTAINMENTBUREAU Steven Djohan, ENTERTAINMENTBURO Steven Djohan, ARTIESTENBUREAU Steven Djohan, BOEKINGSKANTOOR Steven Djohan, IMPRESARIAAT Steven Djohan, MUZIEKBURO Steven Djohan, MUZIEKBUREAU Steven Djohan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Steven Djohan, ARTIESTENBOEKINGSBURO Steven Djohan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Steven Djohan.

 

Offerte Steven Djohan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag