Eigenschappen Steven Adolf boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Steven Adolf boeken?

Steven Adolf boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Steven Adolf.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Steven Adolf.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Steven Adolf ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Steven Adolf plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Steven Adolf

Journalist en schrijver sinds 1985

Geboren in Den Haag en aldaar VWO gevolgd op de Dalton Scholengemeenschap. In 1980 kandidaatsexamen in economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, in 1984 gevolgd door het doctoraalexamen aan de Universiteit van Amsterdam in economie met een specialisatie industriële economie.

Na een jaar te hebben gewerkt als wetenschappelijk assistent aan de economische faculteit van de Universiteit van Amsterdam, kwam hij in 1985 als redacteur in dienst bij economische redactie van NRC Handelsblad. Gedurende zes jaar publiceerde hij artikelen over internationale economie, belastingpolitiek, de effectenbeurs en internationale financiële fraude. Vervolgens was hij twee jaar in functie als de chef van de Amsterdamse stadsredactie. Vanaf 1987 was hij tevens regelmatig medewerker aan verschillende programma’s van de VPRO-radio.

In 1993 vertrok Steven Adolf naar Madrid als correspondent voor NRC Handelsbad voor Spanje, Portugal en Marokko. Vanaf 1995 was hij tevens als correspondent werkzaam voor het weekblad Elsevier. Als radiocorrespondent leverde hij bijdragen voor verschillende zenders als de NOS, de VPRO en de Belgische VRT. Voor de Nederlandse televisie trad hij eveneens op als correspondent. Hij vervaardigde en presenteerde een tiendelige televisieserie over Spanje voor Teleac.

Steven Adolf publiceerde verschillende wetenschappelijke documenten rond het thema innovatie voor de economische faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Als schrijver van non-fictie publiceerde hij in 2001 de bestseller ‘Spanje Achter de Schermen’ (achtste druk, 30.000 exemplaren verkocht), in 2005 gevolgd door ‘Marokko achter de schermen’. Beiden boeken gelden als gerenommeerde landenanalyses op politieke, sociaal en economisch terrein. In 2009 publiceerde hij het boek ‘Reuzentonijn, opkomst en ondergang van een wereldvis’, een portret en een geschiedenis van de blauwvintonijn die op de rand van verdwijning is gekomen door de visserij ten behoeve van de Japanse sushi-industrie.

Als journalist schreef Steven Adolf dagelijkse nieuwsartikelen, reportages, analyses en commentaren over de politieke, economische en sociale ontwikkelingen in Spanje, Marokko en Portugal. Vanaf 2001 was daarbij een bijzondere focus op thema’s als globalisering, migratie en terrorisme. Steven Adolf berichtte ter plekke van de aanslagen in Casablanca (2003) en Madrid (2004) en over de nasleep van deze gebeurtenissen. Tevens rapporteerde hij uitgebreid over de migratieroutes van Noord- en West Afrika richting Spanje en Europa.

Steven Adolf spreekt van huis uit Nederlands. Hij is daarnaast een geoefend spreker en schrijver in Engels, Spaans en Frans. Hij spreekt en leest Duits, begrijpt Portugees en heeft kennis van Italiaans en Catalaans.

Steven Adolf boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Steven Adolf.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Steven Adolf, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Steven Adolf en de eventuele overige kosten om een optreden van Steven Adolf mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Steven Adolf.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Steven Adolf. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Steven Adolf checken, een gratis optie plaatsen op Steven Adolf en de boeking(en) van Steven Adolf voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Steven Adolf, BOEKINGSBUREAU Steven Adolf, BOEKINGSBURO Steven Adolf, ENTERTAINMENTBUREAU Steven Adolf, ENTERTAINMENTBURO Steven Adolf, ARTIESTENBUREAU Steven Adolf, BOEKINGSKANTOOR Steven Adolf, IMPRESARIAAT Steven Adolf, MUZIEKBURO Steven Adolf, MUZIEKBUREAU Steven Adolf, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Steven Adolf, ARTIESTENBOEKINGSBURO Steven Adolf, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Steven Adolf.

 

Offerte Steven Adolf aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag