Eigenschappen Stephan Fellinger boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Stephan Fellinger boeken?

Stephan Fellinger boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Stephan Fellinger.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Stephan Fellinger.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Stephan Fellinger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stephan Fellinger plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Stephan Fellinger

“Google is God en de Consument een Dictator.”
Stephan Fellinger behoort tot de best gewaardeerde “technologie, marketing gedrag” sprekers in Nederland. Hij werd gekozen in de lijst meest inspirerende Marketeers van Nederland. Hij was de eerste Online Mediaman van het jaar in Nederland. Op RTL EditieNL is hij regelmatig te zien als internetexpert. Sinds 1995 is werkzaam op het gebied van internet. Hij adviseert directies en organisaties over het veranderende gedrag van mensen onder invloed van internet. Fellinger heeft inmiddels meer dan 10.000 uur ervaring op dit gebied.In 2014 is hij gestart met De Zaak van Vertrouwen, een bureau voor communicatie en reputatie in de veranderende wereld. Met De Zaak van Vertrouwen werkt hij regelmatig samen met, in dit geval relevant, Verbond voor Verzekeraars en Assurantie Magazine (AM). Dit voor oa de jaarlijkse verbondscourse voor managers en project Sherlock. Ook heeft hij in samenwerking met AM onder consumenten een groot onderzoek gedaan naar vertrouwen in verzekeraars.Naast zijn advieswerk is hij directeur en oprichter van Blogo Media, Nederlands eerste webloguitgeverij, opgericht in 2005. Verder is hij bestuursvoorzitter en mede-oprichter van Stichting SpinAwards, dé prijzen in Nederland die het digitale denken verder helpen. Verder is hij jurylid categorie Mobiel voor de ThuiswinkelAwards. Tot slot is hij lid van Wine Advisory Board van het Franse Wijnhuis/producent Villebois.

Stephan Fellinger boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Stephan Fellinger.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Stephan Fellinger, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Stephan Fellinger en de eventuele overige kosten om een optreden van Stephan Fellinger mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Stephan Fellinger.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Stephan Fellinger. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Stephan Fellinger checken, een gratis optie plaatsen op Stephan Fellinger en de boeking(en) van Stephan Fellinger voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Stephan Fellinger, BOEKINGSBUREAU Stephan Fellinger, BOEKINGSBURO Stephan Fellinger, ENTERTAINMENTBUREAU Stephan Fellinger, ENTERTAINMENTBURO Stephan Fellinger, ARTIESTENBUREAU Stephan Fellinger, BOEKINGSKANTOOR Stephan Fellinger, IMPRESARIAAT Stephan Fellinger, MUZIEKBURO Stephan Fellinger, MUZIEKBUREAU Stephan Fellinger, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Stephan Fellinger, ARTIESTENBOEKINGSBURO Stephan Fellinger, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Stephan Fellinger.

 

Offerte Stephan Fellinger aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag