Eigenschappen Stefan Hulman MSc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Stefan Hulman MSc boeken?

Stefan Hulman MSc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Stefan Hulman MSc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Stefan Hulman MSc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Stefan Hulman MSc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stefan Hulman MSc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Stefan Hulman MSc

Oud burgemeester van Ridderkerk

Wilt u een dagvoorzitter die de dynamiek van tegengestelde belangen weet te gebruiken? Wilt u een panellid dat analytisch scherp en goed gearticuleerd is? Wilt u een spreker die uit eigen ervaring vertelt en boeit? Stefan Hulman boekt resultaten in een krachtenveld van uiteenlopende- en deels tegengestelde belangen. Hij weet hiertoe de benodigde dynamiek tot stand te brengen én te behouden. Hij kan uitstekend schakelen op alle niveaus en blijft onder grote druk effectief presteren.

Stefan Hulman heeft ervaring in zowel het bedrijfsleven als bij verschillende overheden. Hij werd op relatief jonge leeftijd wethouder van Rotterdam. Hij heeft hier, onder moeilijke omstandigheden, een aantal stevige klussen gerealiseerd zowel op het gebied van Verkeer Vervoer als van Kunstzaken. Zo is de huidige realisatie van het nieuwe Centraal Station door hem mogelijk gemaakt. Daarnaast is de RET verzelfstandigd en een aanvang gemaakt met de invoering van de OV-chipcard. In de cultuursector zijn 9 theaters en musea verzelfstandigd en is de sector verder aangepast aan de eisen van deze tijd. Kenmerkend aan deze tijd is dat veel gerealiseerd moest worden tegen de stroom en de heersende opinie in. Stefan Hulman kan uitstekend vertellen hoe tegenkrachten kunnen worden omgebogen of zelfs kunnen worden gebruikt om het doel te bereiken. Publieke en private belangen zijn daarbij soms duidelijk te herkennen, maar kunnen ook diffuus zijn en door elkaar lopen. In deze complexe context weet hij altijd regie te houden.

Als oud burgemeester van Den Helder heeft Stefan Hulman kennis gemaakt met de zelfkant van de politiek. Hij is onderwerp en speelbal geworden van een mediadiscussie over persoonlijke integriteit. In deze discussie is hij geframed. Stefan Hulman kan inzicht geven in de processen en de dynamieken die dan ontstaan, waarbij feiten en fictie door elkaar lopen. In Den Helder is een aantal aansprekende resultaten gerealiseerd op de gebieden van Stedenbouwkundige Ontwikkeling, Economische Ontwikkeling en Openbare Orde en Veiligheid. Dezelfde prestatiedrang en dynamiek laat hij nu ook zien als burgemeester van Ridderkerk. Ook hier weet hij alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en partners aan zich te binden.

Stefan Hulman MSc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Stefan Hulman MSc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Stefan Hulman MSc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Stefan Hulman MSc en de eventuele overige kosten om een optreden van Stefan Hulman MSc mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Stefan Hulman MSc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Stefan Hulman MSc. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Stefan Hulman MSc checken, een gratis optie plaatsen op Stefan Hulman MSc en de boeking(en) van Stefan Hulman MSc voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Stefan Hulman MSc, BOEKINGSBUREAU Stefan Hulman MSc, BOEKINGSBURO Stefan Hulman MSc, ENTERTAINMENTBUREAU Stefan Hulman MSc, ENTERTAINMENTBURO Stefan Hulman MSc, ARTIESTENBUREAU Stefan Hulman MSc, BOEKINGSKANTOOR Stefan Hulman MSc, IMPRESARIAAT Stefan Hulman MSc, MUZIEKBURO Stefan Hulman MSc, MUZIEKBUREAU Stefan Hulman MSc, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Stefan Hulman MSc, ARTIESTENBOEKINGSBURO Stefan Hulman MSc, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Stefan Hulman MSc.

 

Offerte Stefan Hulman MSc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag