Eigenschappen Sonja Stalfoort boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sonja Stalfoort boeken?

Sonja Stalfoort boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sonja Stalfoort.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sonja Stalfoort.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sonja Stalfoort ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sonja Stalfoort plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sonja Stalfoort

Marketingspecialist met passie voor de klant
Sonja Stalfoort is eigenaar van PuurKlant. Een marketingadvies bureau dat organisaties helpt puur vanuit de klant te denken en te ontwikkelen. Maar niet voordat een organisatie zelf weet wat haar eigen missie is. In haar functie als adjunct directeur marketing en communicatie bij ARAG heeft Sonja op succesvolle wijze het sponsorship met KNVB Scheidsrechters vormgegeven. Ze heeft hierin laten zien hoe je door de juiste focus aan te brengen, meer resultaat met minder effort kunt boeken. Een SponsorRing, een UEFA award en het meer dan realiseren van de doelstellingen waren het resultaat. Een win-win voor alle betrokken partijen.Sonja Stalfoort (1972) heeft ruim 20 jaar ervaring in marketing en communicatie waarvan 15 jaar als leidinggevende waaronder ASR en ARAG. In haar functie als adjunct directeur marketing en communicatie bij ARAG heeft zij diverse awards ontvangen. Met haar eigen marketingadvies bureau helpt ze ondernemingen de passie voor de klant in alle facetten van het marketingmix vorm te geven. Wel vanuit de overtuiging dat luisteren naar de klant bij jezelf begint. Ze daagt organisaties en medewerkers uit met de vraag waar zij ’s morgen hun bed voor uitkomen. Energiek en met veel passie inspireert Sonja Stalfoort na te denken over wat jezelf en jouw organisatie nu drijft. Aan de hand van aansprekende voorbeelden en haar visie daagt ze je op interactieve wijze uit. Met veel energie zult u de zaal verlaten. Haar lezing stemt zij, indien gewenst, af op uw bedrijf of sector.

Sonja Stalfoort boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sonja Stalfoort.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sonja Stalfoort, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sonja Stalfoort en de eventuele overige kosten om een optreden van Sonja Stalfoort mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sonja Stalfoort.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sonja Stalfoort. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sonja Stalfoort checken, een gratis optie plaatsen op Sonja Stalfoort en de boeking(en) van Sonja Stalfoort voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sonja Stalfoort, BOEKINGSBUREAU Sonja Stalfoort, BOEKINGSBURO Sonja Stalfoort, ENTERTAINMENTBUREAU Sonja Stalfoort, ENTERTAINMENTBURO Sonja Stalfoort, ARTIESTENBUREAU Sonja Stalfoort, BOEKINGSKANTOOR Sonja Stalfoort, IMPRESARIAAT Sonja Stalfoort, MUZIEKBURO Sonja Stalfoort, MUZIEKBUREAU Sonja Stalfoort, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sonja Stalfoort, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sonja Stalfoort, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sonja Stalfoort.

 

Offerte Sonja Stalfoort aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag