Eigenschappen Sjoerd Marijne boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sjoerd Marijne boeken?

Sjoerd Marijne boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sjoerd Marijne.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sjoerd Marijne.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sjoerd Marijne ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sjoerd Marijne plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sjoerd Marijne

Voormalig Bondscoach hockey dames
Als hockeyer heeft Sjoerd Marijne alles uit zijn carrière gehaald wat er in zat. Dit heeft geresulteerd in twee landstitels met zijn club Den Bosch en een Europese titel. Door een chronische knieblessure was hij na tien jaar genoodzaakt om te stoppen met hockeyen op het hoogste niveau.In zijn tijd als hockeyer heeft Sjoerd al kennis gemaakt met het trainerschap en in die tijd is er een enorme passie ontstaan voor het vak. Na zijn actieve hockey carrière is Sjoerd zich hier dan ook volledig op gaan richten en inmiddels is hij al weer 14 jaar actief als coach in de hoofdklasse. Naast clubcoach is Sjoerd al een het laatste jaar actief in het internationale hockeycircuit als Bondscoach van het Nederlands Dames Elftal. Voor zijn aanstelling als Bondscoach van het Nederlands Dames Elftal is Sjoerd ook jaren actief geweest bij de overige nationale jeugdploegen in de hoedanigheid van assistent bondscoach en bondscoach. In 2007 en 2008 is Sjoerd trainer geweest van het Nationale herenteam van Spanje, onder leiding van Maurits Hendriks.Sjoerd is een zeer gepassioneerde trainer/coach en weet door zijn stijl van leidinggeven het beste uit spelers te halen. Sjoerd heeft een hele duidelijke visie en stelt heldere doelen. Ook tijdens presentaties wordt duidelijk hoe gedreven en gepassioneerd Sjoerd is. Zijn presentaties worden onderbouwd door voorbeelden en videofragmenten en er is altijd veel interactie met zijn toehoorders.“Is het herkenbaar dat het beste je meestal overkomt? Ik ben fases in mijn leven geforceerd op zoek gegaan naar iets waar ik niet aan toe was waardoor ik juist een tunnelvisie creëerde. Juist door meer afstand te nemen zijn er mooie dingen op mij af gekomen”In zijn presentatie gaat Sjoerd dieper in op de manier waarop hij het beste uit zijn spelersgroep en begeleidingsteam haalt. Hier ligt een duidelijke overlap met het bedrijfsleven. Hoe haalt u het beste uit uw werknemers? Weet u wat er bij ze speelt en wat ze drijft? Met welke processen heb je te maken in een team/bedrijf? Een team coachen is meer dan alleen maar goede hockeyers bij elkaar zetten. Wat schuilt er achter het samenstellen van team/afdeling/directie?

Sjoerd Marijne boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sjoerd Marijne.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sjoerd Marijne, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sjoerd Marijne en de eventuele overige kosten om een optreden van Sjoerd Marijne mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sjoerd Marijne.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sjoerd Marijne. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sjoerd Marijne checken, een gratis optie plaatsen op Sjoerd Marijne en de boeking(en) van Sjoerd Marijne voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sjoerd Marijne, BOEKINGSBUREAU Sjoerd Marijne, BOEKINGSBURO Sjoerd Marijne, ENTERTAINMENTBUREAU Sjoerd Marijne, ENTERTAINMENTBURO Sjoerd Marijne, ARTIESTENBUREAU Sjoerd Marijne, BOEKINGSKANTOOR Sjoerd Marijne, IMPRESARIAAT Sjoerd Marijne, MUZIEKBURO Sjoerd Marijne, MUZIEKBUREAU Sjoerd Marijne, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sjoerd Marijne, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sjoerd Marijne, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sjoerd Marijne.

Offerte Sjoerd Marijne aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag