Eigenschappen Sjaron Minailo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sjaron Minailo boeken?

Sjaron Minailo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sjaron Minailo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sjaron Minailo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sjaron Minailo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sjaron Minailo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sjaron Minailo

Talentvolle regisseur van muziektheater en operavoorstellingen

Sjaron Minailo is een talentvolle regisseur van muziektheater en operavoorstellingen. Hij is artistiek leider van Studio Minailo – een studio die zich richt op het ontwikkelen van vernieuwende muziektheaterproducties.

Minailo studeerde aan de prestigieuze Thelma Yelin High School for the Arts in Tel Aviv in de richting theater, daarna behaalde hij zijn doctoraal Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2007 werkt Minailo als regisseur en producent bij Studio Minailo en in opdracht als gastregisseur. Van 2009 tot 2012 is Minailo verbonden aan het Kameroperahuis. Binnen dit productiehuis heeft hij inmiddels een aantal succesvolle producties en tournees gerealiseerd. Sinds 2008 is Minailo vaste gast bij de Operadagen Rotterdam, waarvoor hij jaarlijks ten minste een voorstelling regisseert. In 2010 maakte hij de openingsvoorstelling van dit gerenommeerde festival, de grootste productie tot op het heden: De Cornet. Deze internationaal bejubelde voorstelling was ook de opening van Opera Europa 2010.

Minailo werkt samen met toonaangevende organisaties en kunstenaars op het gebied van theatermuziek, zoals Reinbert de Leeuw, het Asko/Schonberg Ensemble, Slagwerkgroep Den Haag, Feike’s Huis, Diamantfabriek, National Opera Brno (2013), Mondriaan Kwartet, Opera Studio Nederland en het Stedelijk Museum Amsterdam.

Het creatieve proces van een voorstelling

Sjaron Minailo’s uitgangspunt als regisseur is vaak niet zozeer het eindproduct maar de verschillende performers en kunstenaars die hij voor het project heeft verzamelt. Tijdens het werkproces ontstaat de voorstelling aan de hand van de inbreng van alle betrokkenen, onder zijn regie. Hierdoor is de inzet maximaal en de creativiteit vloeit. Door middel van zijn eigen ervaring als hoofdverantwoordelijke bied hij inzicht in het leiden van groepen waarin een gezamenlijke doel voor ogen staat – een product dat een reflectie en het resultaat is van de inspanning van alle medewerkers. het maximaliseren van de krachten door middel van vrijheid en verantwoording.

De dramaturgie van presentatie

Dramaturgie geeft een kijk op de mechanismes die van invloed zijn op de beleving van de toeschouwer bij een voorstelling. In deze lezing bied Sjaron Minailo een kijk op dramaturgie en hoe een dramaturgische kijk relevant kan zijn voor presentaties binnen het bedrijfsleven. Aan de hand van voorbeelden uit het theater zal een verband worden gelegd met dramaturgie voor presentaties in het bedrijfsleven. Een dramaturgische blik helpt het effect van een presentatie op het publiek beter begrijpen en helpt deze te sturen.

Het belang van interpretatie

Als kunstenaar is Sjaron Minailo voortdurend bezig met het interpreteren en herinterpreteren van muziek, beeld en tekst. Voor zowel de kunstenaar als de toeschouwer speelt interpretatie een belangrijke rol voor het begrijpen van een werk. Toch lijkt interpretatie vaak het moeilijkste en het minst belichte facet van de voorstellingsbeleving. Door het belang van de interpretatieve blik opnieuw te ontdekken leren wij dat interpretatie de essentiële basis vormt voor elke communicatie en werk of zakelijke relatie.

Sjaron Minailo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sjaron Minailo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sjaron Minailo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sjaron Minailo en de eventuele overige kosten om een optreden van Sjaron Minailo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sjaron Minailo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sjaron Minailo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sjaron Minailo checken, een gratis optie plaatsen op Sjaron Minailo en de boeking(en) van Sjaron Minailo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sjaron Minailo, BOEKINGSBUREAU Sjaron Minailo, BOEKINGSBURO Sjaron Minailo, ENTERTAINMENTBUREAU Sjaron Minailo, ENTERTAINMENTBURO Sjaron Minailo, ARTIESTENBUREAU Sjaron Minailo, BOEKINGSKANTOOR Sjaron Minailo, IMPRESARIAAT Sjaron Minailo, MUZIEKBURO Sjaron Minailo, MUZIEKBUREAU Sjaron Minailo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sjaron Minailo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sjaron Minailo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sjaron Minailo.

 

Offerte Sjaron Minailo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag