Eigenschappen Sjaak Swart boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sjaak Swart boeken?

Sjaak Swart boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sjaak Swart.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sjaak Swart.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sjaak Swart ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sjaak Swart plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sjaak Swart

Mister Ajax en bondsridder van de KNVB
Sjaak Swart is een voormalig voetballer. Hij maakte deel uit van het gouden Ajax-elftal van begin jaren zeventig. Zijn bijnaam is ‘Mister Ajax’ omdat hij tot de dag van vandaag nog altijd erg betrokken is. Sjaak is door prinses Beatrix geridderd tot ridder in de orde van de Oranje-Nassau. Door de KNVB is Sjaak geridderd tot bondsridder van de KNVB daarnaast is hij ereburger van Amsterdam en erelid van Ajax.Sjaak is de Ajax-speler met de meeste wedstrijden in het eerste elftal: maar liefst 463 keer speelde hij voor de club. Sjaak was een behendige bijzonder snelle rechtsbuiten.Na zijn carriere bij Ajax is hij altijd nog fanatiek aan het voetballen in de amateursselectie van Ajax en speelt hij nog vaak in het gelegenheidsteam van oud-profs Lucky Ajax. Momenteel werkt Sjaak in de voetbalmakelaardij.

Sjaak Swart boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sjaak Swart.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sjaak Swart, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sjaak Swart en de eventuele overige kosten om een optreden van Sjaak Swart mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sjaak Swart.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sjaak Swart. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sjaak Swart checken, een gratis optie plaatsen op Sjaak Swart en de boeking(en) van Sjaak Swart voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sjaak Swart, BOEKINGSBUREAU Sjaak Swart, BOEKINGSBURO Sjaak Swart, ENTERTAINMENTBUREAU Sjaak Swart, ENTERTAINMENTBURO Sjaak Swart, ARTIESTENBUREAU Sjaak Swart, BOEKINGSKANTOOR Sjaak Swart, IMPRESARIAAT Sjaak Swart, MUZIEKBURO Sjaak Swart, MUZIEKBUREAU Sjaak Swart, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sjaak Swart, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sjaak Swart, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sjaak Swart.

Offerte Sjaak Swart aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag