Eigenschappen Sipke Jan Bousema boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sipke Jan Bousema boeken?

Sipke Jan Bousema boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sipke Jan Bousema.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sipke Jan Bousema.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sipke Jan Bousema ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sipke Jan Bousema plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sipke Jan Bousema

Mensen inspireren, motiveren en verbinden… Dat is mijn drijfveer

Sipke Jan Bousema (1976) is een man met vele talenten. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring als programmamaker, presentator, regisseur, producer, acteur en voice-over voor televisie, film en theater. Mede door zijn inlevingsvermogen wordt hij door bedrijven en instellingen gevraagd als dagvoorzitter en presentator van events. Hij is opgeleid als coach communicatie psychologie en organiseert o.a. workshops, waarin hij op interactieve wijze groepen mensen handvatten aanreikt om hun persoonlijke doelstellingen in het leven te verwezenlijken.

Met zijn programma’s en producties won hij diverse prijzen en verwierf hij nationale en internationale erkenning van vakgenoten. Dat vindt Sipke Jan mooi en eervol, maar hij zijn drijfveer is om menselijke verhalen en onderwerpen die ergens over gaan over het voetlicht brengen.

Een voorbeeld… In 2012 werd hij met zijn programma over de twaalfjarige Joppe, een meisje dat als jongen werd geboren, genomineerd voor de prestigieuze Prix Jeunesse in München, Duitsland. Het onderwerp was controversieel en het verbaasde hem dan ook niet dat hij niet won. Voor hem was het belangrijker dat het gegeven aandacht kreeg en bespreekbaar werd gemaakt.

Dat kenmerkt hem. Hij wil niet alleen maar entertainen. Hij wil vooral mensen informeren en inspireren. Dat doet hij zowel vóór als achter de schermen. Daarom is hij ook ambassadeur van Unicef en de Week van de Mediawijsheid, een initiatief om kinderen bewust en wegwijs te maken in media.

In 2012 maakte hij de documentaire Strijders voor de Liefde, over homo’s en lesbiennes die in het land waar ze wonen, moeten strijden om van elkaar te mogen houden. In 2013 groeide dit initiatief uit tot het groots opgezette mensenrechtenconcert Strijders voor de Liefde On Stage.

Sipke Jan Bousema boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sipke Jan Bousema.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sipke Jan Bousema, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sipke Jan Bousema en de eventuele overige kosten om een optreden van Sipke Jan Bousema mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sipke Jan Bousema.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sipke Jan Bousema. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sipke Jan Bousema checken, een gratis optie plaatsen op Sipke Jan Bousema en de boeking(en) van Sipke Jan Bousema voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sipke Jan Bousema, BOEKINGSBUREAU Sipke Jan Bousema, BOEKINGSBURO Sipke Jan Bousema, ENTERTAINMENTBUREAU Sipke Jan Bousema, ENTERTAINMENTBURO Sipke Jan Bousema, ARTIESTENBUREAU Sipke Jan Bousema, BOEKINGSKANTOOR Sipke Jan Bousema, IMPRESARIAAT Sipke Jan Bousema, MUZIEKBURO Sipke Jan Bousema, MUZIEKBUREAU Sipke Jan Bousema, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sipke Jan Bousema, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sipke Jan Bousema, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sipke Jan Bousema.

Offerte Sipke Jan Bousema aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag