Eigenschappen Silvester Zwaneveld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Silvester Zwaneveld boeken?

Silvester Zwaneveld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Silvester Zwaneveld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Silvester Zwaneveld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Silvester Zwaneveld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Silvester Zwaneveld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Silvester Zwaneveld

Spoedcursus Nieuwe media: Een introductie cursus die uw bedrijf en uw personeel in een mum van tijd klaar stoomt voor de nieuwe wereld.

Iedereen krijgt te maken met nieuwe media. Of dat nou privé of zakelijk is, nieuwe media bepalen hoe de toekomst van u en uw bedrijf er uit gaat zien. Cabaretier Silvester Zwaneveld vertelt met tomeloze energie en leuke, grappige voorbeelden een helder, grappig en inzichtelijk verhaal over nieuwe media. Via onze geschiedenis, herkenbare verhalen en zijn grappige keynote, weet hij de verschuivingen inzichtelijk te maken die op dit moment plaatsvinden door de komst van nieuwe media. Daarnaast geeft hij u als persoon en/of bedrijf het startpunt en de juiste handvatten om de nieuwe media te omarmen.Deze informatieve en frisse lezing is ideaal om te gebruiken als startpunt als u als persoon en/of bedrijf meer wilt doen met nieuwe media. Silvester studeerde af aan de kunstacademie in Rotterdam en is bekend van het cabaretduo ‘Arie Silvester’. Na jaren van relatief plat vermaak, zocht en vond hij diepgang in zijn soloshows, die met veel enthousiasme worden onthaald. In september 2010 startte zijn tweede solo ‘Het recht van de sterkste’. In 2012 zal zijn derde show ‘In de lift’ te zien zijn in de Nederlandse en Belgische theaters. In zijn vrije uren richt Silvester zich op het maken van Ipad-apps waaronder een interactief leesboek van ‘Plaza Patatta’. Ook debuteerde hij in 2012 met een eigen prentenboek. Zwaneveld is actief als lijstduwer van GroenLinks in de stad Apeldoorn. Hij maakt non-verbale theaterstukken en is illustrator voor de kinderserie ‘Plaza Patatta’. Daarnaast werkt hij met regelmaat achter de schermen aan diverse televisieprogramma’s.In de nieuwe cabaretvoorstelling van Silvester Zwaneveld word je lachend slimmer. Aan de hand van het populair wetenschappelijk boek ‘Een kleine geschiedenis van bijna alles’, van bestseller auteur Bill Bryson, neemt Silvester je mee langs de wonderen van de wereld waarin we leven. En: het wonder dat je zelf ook bent.Van sterrenstelsels tot atomen, van Kelvin tot Einstein, alles komt voorbij in deze bijna allesomvattende theatershow. Laat je betoveren door het alledaagse en voel hoe wonderlijk het gewone kan zijn. Een avond vol humoristische wetenschap.

Silvester Zwaneveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Silvester Zwaneveld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Silvester Zwaneveld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Silvester Zwaneveld en de eventuele overige kosten om een optreden van Silvester Zwaneveld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Silvester Zwaneveld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Silvester Zwaneveld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Silvester Zwaneveld checken, een gratis optie plaatsen op Silvester Zwaneveld en de boeking(en) van Silvester Zwaneveld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Silvester Zwaneveld, BOEKINGSBUREAU Silvester Zwaneveld, BOEKINGSBURO Silvester Zwaneveld, ENTERTAINMENTBUREAU Silvester Zwaneveld, ENTERTAINMENTBURO Silvester Zwaneveld, ARTIESTENBUREAU Silvester Zwaneveld, BOEKINGSKANTOOR Silvester Zwaneveld, IMPRESARIAAT Silvester Zwaneveld, MUZIEKBURO Silvester Zwaneveld, MUZIEKBUREAU Silvester Zwaneveld, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Silvester Zwaneveld, ARTIESTENBOEKINGSBURO Silvester Zwaneveld, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Silvester Zwaneveld.

Offerte Silvester Zwaneveld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag