Eigenschappen Shay Kreuger boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Shay Kreuger boeken?

Shay Kreuger boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Shay Kreuger.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Shay Kreuger.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Shay Kreuger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Shay Kreuger plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Shay Kreuger

Spoken word-artieste | Radio-dj | Razende reporter
Toen Shayveca Kreuger, beter bekend als Shay, in 2007 bij FunX begon, betekende dit het startschot van haar radio- en televisiecarrière. In 2009 werd het middagprogramma Morad Shay geboren. Samen met partner in crime Morad bespreekt Shay iedere middag het gesprek van de dag op haar eigen, oprechte en brutale manier. De FunX-luisteraars spelen een bepalende rol in de uitzending en daarom verdienen zij ook de titel ‘Radio friends4life’.Op je beeldschermMaar hier houdt de ambitie van de veelzijdige professional niet op. Bij FunX TV gaat Shay als straatreporter regelmatig op pad om jonge mensen te ondervragen over liefde, seks, maatschappelijke onderwerpen en persoonlijke struggles. Met haar open houding en aanstekelijk enthousiasme weet Shaymensen aan het praten te krijgen. Die skills gebruikt ze ook als ze in 2014 voor FunX en NOS Headlines voor de tweede keer afreist naar Nairobi om verslag te doen van Serious Request Kenia die dat jaar in het teken staat van girl empowerment.Haar talenten vallen op als ze in 2013 wordt gevraagd als razende reporter in het programma Zo:Raymann van Jörgen Raymann. Voor het item Daar bij die molen vraagt Shay onschuldige voorbijgangers naar hun meningen over onderwerpen als de positie van de vrouw, de rol van de gemeenteraad en de nucleaire top. Als Raymann in 2015 met zijn nieuwe show Baas Raymann begint, is Shay weer van de partij.Op je netvliesTelevisie en radio zijn niet de enige plekken waar Shay haar kwaliteiten kwijt kan. Ook het podium is een grote liefde. Vanaf haar 18e treedt ze regelmatig op als spoken word-artiest en staat ze op het podium als presentator. Ze heeft onder andere op North Sea Jazz gestaan, Battle of Drums tijdens het Zomercarnaval en Festival Classique. Daarnaast presenteert ze op conferenties en debatten. Sinds twee jaar presenteert ze ook de FunX Music Awards.Haar diverse talenten maken haar interessant voor de media. Zo sprak Robert Vuijsje namens de Volkskrant met Shay over identiteit, werd ze gevraagd om uitleg te geven over Beyoncé bij De Wereld Draait Door en kwam haar spoken-word/taalkennis goed van pas tijdens een uitzending van Van Liempt Live.

Shay Kreuger boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Shay Kreuger.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Shay Kreuger, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Shay Kreuger en de eventuele overige kosten om een optreden van Shay Kreuger mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Shay Kreuger.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Shay Kreuger. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Shay Kreuger checken, een gratis optie plaatsen op Shay Kreuger en de boeking(en) van Shay Kreuger voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Shay Kreuger, BOEKINGSBUREAU Shay Kreuger, BOEKINGSBURO Shay Kreuger, ENTERTAINMENTBUREAU Shay Kreuger, ENTERTAINMENTBURO Shay Kreuger, ARTIESTENBUREAU Shay Kreuger, BOEKINGSKANTOOR Shay Kreuger, IMPRESARIAAT Shay Kreuger, MUZIEKBURO Shay Kreuger, MUZIEKBUREAU Shay Kreuger, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Shay Kreuger, ARTIESTENBOEKINGSBURO Shay Kreuger, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Shay Kreuger.

Offerte Shay Kreuger aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag