Eigenschappen Sem van Berkel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sem van Berkel boeken?

Sem van Berkel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sem van Berkel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sem van Berkel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sem van Berkel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sem van Berkel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sem van Berkel

Een put moet, al het andere is speculatie!

Sem van Berkel heeft een lange en succesvolle beleggingshistorie. Hij was betrokken bij de oprichting van de Amsterdamse Optiebeurs en is als marketmaker, trader en bankier een van de meest ervaren beleggingsspecialisten van Nederland.

Sinds april 2008 is Sem van Berkel actief als vermogensbeheerder. Deze markt werd volgens hem lange tijd gekenmerkt door lage transparantie in performance en kosten, hoge vermogensdrempels en het geringe gebruik van opties. Samen met een aantal particuliere beleggers en tevens succesvolle zelfstandig ondernemers heeft hij een vermogensbeheer organisatie opgericht.

Zijn organisatie introduceert een nieuwe en transparante vorm van online vermogensbeheer op basis van zorgvuldig geselecteerde aandelenmandjes in combinatie met opties. Daarbij krijgt de klant naast de nodige vermogensbescherming en het rendementpotentieel van opties, volledig inzicht in zijn portefeuillebeheer, performance en kosten.

Sem van Berkel kan met veel enthousiasme vertellen over beleggen en speculeren. Hij bezit inmiddels 25 jaar aan waardevolle derivatenkennis en beurservaring. Als chef-kok onder beleggers kent hij de fijne kneepjes van het vak: ‘Beleggen is je huiswerk doen en met structurele topaandelen een portefeuille samenstellen, bij voorkeur, in combinatie met opties.’ Speculeren is volgens van Berkel gebaseerd op angst en hebzucht. Gevoed door borrelpraat en een overvloed aan informatie vanuit de professie en de media.

Klik hier voor een interview met Sem van Berkel.

Sem van Berkel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sem van Berkel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sem van Berkel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sem van Berkel en de eventuele overige kosten om een optreden van Sem van Berkel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sem van Berkel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sem van Berkel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sem van Berkel checken, een gratis optie plaatsen op Sem van Berkel en de boeking(en) van Sem van Berkel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sem van Berkel, BOEKINGSBUREAU Sem van Berkel, BOEKINGSBURO Sem van Berkel, ENTERTAINMENTBUREAU Sem van Berkel, ENTERTAINMENTBURO Sem van Berkel, ARTIESTENBUREAU Sem van Berkel, BOEKINGSKANTOOR Sem van Berkel, IMPRESARIAAT Sem van Berkel, MUZIEKBURO Sem van Berkel, MUZIEKBUREAU Sem van Berkel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sem van Berkel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sem van Berkel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sem van Berkel.

 

Offerte Sem van Berkel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag