Saskia Weerstand boeken

Eigenschappen Saskia Weerstand boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Saskia Weerstand boeken?

Saskia Weerstand boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Saskia Weerstand.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Saskia Weerstand.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Saskia Weerstand ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Saskia Weerstand plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Saskia Weerstand

Elke zaterdagochtend maak ik samen met Klaas van Kruistum het kinderprogramma Zapplive op NPO3/NPOZapp. Kijken kan, elke zaterdagochtend vanaf 08:40 uur en anders via Zapplive Gemist.Voor Zapplive maak ik jaarlijks de serie; de Wekservice. Ik sta belachelijk vroeg op de stoep bij een BN’er om hem/haar te verrassen met een heerlijke ontbijtje. Uiteraard is dit een fantastische gelegenheid om het huis, het antikraakpand of de studentenkamer van deze BN’er even goed te bekijken en allerlei vragen te stellen die met een slaaphoofd leuke antwoorden opleveren.

In april 2017 presenteerde ik samen met Renze Klamer de eerste editie van Passion Talk. Een programma dat direct na the Passion werd uitgezonden. Gemist? Hierboven vind je het hele programma. Veel kijk plezier.

Radio 3FM
Elke zaterdag en zondagavond van 22:00 – 00:00 uur ben ik te horen op radiostation 3FM samen met Olivier Bakker. Gegarandeerd een feestje, waar je ook luistert. Tijdens de festival zomer ben ik voor 3FM op allerlei festivals te vinden. Naast de radioprogramma’s die ik vanaf het festival maak, ben ik vooral te zien in de online video’s van 3FM met challenges, festival updates en meer.Samen met radio collega Joram Kaat ben ik het gezicht van 3FM Tussenuur. Een online programma waarin we sociale experimenten uithalen met scholieren of kijken wat je kunt doen in 1 tussenuur. Check voor onze video’s vooral het Youtube kanaal van Tussenuur.Dagvoorzitter / presentatrice op jouw event
Naast het presenteren op radio en televisie ben ik ook in te huren als presentatrice of dagvoorzitter op jouw event. Laat een berichtje achter met wat extra informatie over je event dan komen we er vast samen wel uit.

Saskia Weerstand boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Saskia Weerstand, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Saskia Weerstand en de eventuele overige kosten om een optreden van Saskia Weerstand mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Saskia Weerstand.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Saskia Weerstand. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Saskia Weerstand aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag