Eigenschappen Saskia Maarse boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Saskia Maarse boeken?

Saskia Maarse boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Saskia Maarse.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Saskia Maarse.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Saskia Maarse ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Saskia Maarse plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Saskia Maarse

Auteur van boek ‘Tutti frutti’
Saskia Maarse schrijft, blogt en spreekt over de Nederlandse (zakelijke) cultuur in relatie tot andere culturen. Van jongs af is ze gefascineerd door andere culturen. Haar toeristische werkervaring in het buitenland en de wereldreis die ze maakte verbreedden haar kijk op de wereld en haar bewoners. De mix aan culturen in Nederland bracht haar op het idee voor het boek Tutti frutti. Saskia is tevens eigenaar van Studio Odijk.Saskia Maarse schreef het boek Tutti frutti – het succes van kleurrijk en ondernemend Nederland. Hiervoor reisde

ze een paar jaar door Nederland om ondernemers van verschillende nationaliteiten te interviewen en te portretten. Met Tutti fruti kreeg Saskia landelijke media-aandacht. Momenteel werkt ze aan een vervolgboek: Onder de zeespiegel – samenwerken en samen leven met de Nederlanders.Tijdens haar (deels) interactieve lezing houdt Saskia het publiek graag een spiegel voor, want: wat weten we eigenlijk van Nederland? Waar komt bijvoorbeeld onze overlegcultuur vandaan? Waarom zijn we zo direct?

Wat zijn de (zakelijke) verschillen en de overeenkomsten met andere culturen, en wat kunnen we daarvan leren?

Saskia Maarse boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Saskia Maarse.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Saskia Maarse, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Saskia Maarse en de eventuele overige kosten om een optreden van Saskia Maarse mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Saskia Maarse.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Saskia Maarse. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Saskia Maarse checken, een gratis optie plaatsen op Saskia Maarse en de boeking(en) van Saskia Maarse voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Saskia Maarse, BOEKINGSBUREAU Saskia Maarse, BOEKINGSBURO Saskia Maarse, ENTERTAINMENTBUREAU Saskia Maarse, ENTERTAINMENTBURO Saskia Maarse, ARTIESTENBUREAU Saskia Maarse, BOEKINGSKANTOOR Saskia Maarse, IMPRESARIAAT Saskia Maarse, MUZIEKBURO Saskia Maarse, MUZIEKBUREAU Saskia Maarse, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Saskia Maarse, ARTIESTENBOEKINGSBURO Saskia Maarse, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Saskia Maarse.

 

Offerte Saskia Maarse aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag