Eigenschappen Saskia Beer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Saskia Beer boeken?

Saskia Beer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Saskia Beer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Saskia Beer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Saskia Beer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Saskia Beer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Saskia Beer

Toekomst van de stad en stedelijke ontwikkeling.

Wat doe je wanneer in de traditionele bouw- en vastgoedwereld de crisis toeslaat en de opdrachten opdrogen, terwijl overal in de stad urgente opgaven komen bovendrijven? Juist, je trekt je hoge hakken aan, neemt een fles champagne ter hand en zet –zonder directe opdracht- je tanden in een problematisch kantorengebied. Dat is precies wat Saskia Beer (Oude Pekela, 1981), oprichter van Glamourmanifest, in 2010 deed. Beer is in januari 2007 aan de TU Delft afgestudeerd als architect. Ze werkte vervolgens bij bureaus in Amsterdam en Tokio. Toen zij in 2009 haar baan verloor, samen met duizenden andere jonge architecten, besloot ze niet bij de pakken neer te gaan zitten.

Amstel III, een typisch monofunctioneel kantorengebied gelegen in Amsterdam Zuidoost, kampt met imagoproblemen en structurele leegstand. Ondanks de ambities om dergelijke gebieden te transformeren, komen projecten lastig van de grond door hoge investeringskosten, een terugtrekkende overheid, een groot aantal stakeholdergroepen en onvoldoende gevoel van eigenaarschap en urgentie. Enter Glamourmanifest. Het platform verbindt vastgoedeigenaren, de gemeente, hypotheekverstrekkers, lokale bedrijven en hun medewerkers met elkaar en met de collectieve missie om van Amstel III een sprankelende stadswijk te maken. Champagne, gouden kabouters, lelies en vrolijke evenementen vormen per direct een luchtige katalysator voor serieuze zaken, zoals multi-stakeholder samenwerking, authentieke branding en collectieve besluitvorming en financiering. Glamourmanifest heeft grootse ideeën en doelstellingen, maar durft klein te beginnen.

In de zoektocht naar nieuwe vormen van stedelijke ontwikkeling is Glamourmanifest een voorloper. Saskia Beer spreekt over de (nabije) toekomst van de stad en de daarbij horende nieuwe opgaven en strategieën. Dat gaat over verbinden, waarde creëren in crisistijd, pro activiteit, een vreemde eend in de bijt durven zijn, maatschappelijk ondernemen, op je bek gaan, creativiteit en voorbij de huidige situatie kijken en dromen. Saskia’s lezingen vormen een combinatie tussen serieuze theorie en luchtig enthousiasme en zetten aan tot actie.

 

Saskia Beer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Saskia Beer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Saskia Beer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Saskia Beer en de eventuele overige kosten om een optreden van Saskia Beer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Saskia Beer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Saskia Beer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Saskia Beer checken, een gratis optie plaatsen op Saskia Beer en de boeking(en) van Saskia Beer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Saskia Beer, BOEKINGSBUREAU Saskia Beer, BOEKINGSBURO Saskia Beer, ENTERTAINMENTBUREAU Saskia Beer, ENTERTAINMENTBURO Saskia Beer, ARTIESTENBUREAU Saskia Beer, BOEKINGSKANTOOR Saskia Beer, IMPRESARIAAT Saskia Beer, MUZIEKBURO Saskia Beer, MUZIEKBUREAU Saskia Beer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Saskia Beer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Saskia Beer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Saskia Beer.

 

Offerte Saskia Beer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag