Eigenschappen Sascha Gabizon boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sascha Gabizon boeken?

Sascha Gabizon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sascha Gabizon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sascha Gabizon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sascha Gabizon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sascha Gabizon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sascha Gabizon

Internationaal directeur WECF

Sascha Gabizon (1964) studeerde Europese studies in Amsterdam en vervolgens internationale bedrijfskunde aan een Europese Business opleiding in Parijs, aan de Ecole d’Affairs de Paris (EAP).

Na een vervolg stage in Bangkok en Kuala Lumpur werkte zij gedurende een aantal jaren bij internationale consultancy bureaus in Frankrijk, Spanje en Duitsland. In 1992 ging zij werken voor BAUM – een milieunetwerk voor het Duitse bedrijfsleven. Tevens werkte ze tot 1997 als onderzoeker bij het Wuppertal Instituut voor Klimaat, Milieu en Energie in Wuppertal, Duitsland.

Van 1994 -1996 werkte Sascha vanuit het Wuppertal Instituut als deeltijd projectcoördinator voor maatschappelijke organisaties, zoals de in 1994 opgerichte organisatie Women in Europe for a Common Future (WECF), een Europees netwerk dat een Nederlandse stichting is met hoofdkantoor in Utrecht. Vanaf 1997 werd ze voltijds projectcoördinator voor WECF en leidde projecten met lokale vrouwen- en milieuorganisaties in Oekraïne, Rusland en Oezbekistan. Deze projecten waren gericht op de verbetering van gezondheidsproblemen veroorzaakt door milieuvervuiling, op verbetering van de drinkwaterkwaliteit en verduurzaming van de voedselproductie. Vanaf 1998 breidde het aantal projecten en beleidsgerichte activiteiten van WECF zich uit en werd Sascha directeur van de organisatie. Voor de ontwikkeling en aansturing van projecten reist ze veel naar landen in Oost Europa en de voormalige Sovjet Unie.

In 1996 was zij inmiddels gehuwd en woonde in München maar reisde veel op en neer naar het Nederlands kantoor van WECF. In haar huis in München had ze een klein bijkantoor opgezet van WECF, dat zich vanaf 2000 geleidelijk uitbreidde. Inmiddels heeft WECF de beschikking over een eigen kantoorpand in het centrum van München, op de Sint-Jakobs Platz. In 2001 werd Sascha moeder. In de jaren erna wist ze haar groeiende verantwoordelijkheden voor WECF wonderwel te combineren met moederschap en het gezinsleven.

Vanaf 2004 is WECF sterk gegroeid. Sascha is internationaal directeur geworden, zij reist veelvuldig op en neer tussen Nederland en München en regelmatig naar projectlocaties in Oost Europa en Centraal Azië en naar internationale bijeenkomsten van de VN en de Europese Unie. Ze is in 2008 verkozen tot afgevaardigde voor de Women Major Group van de United Nations Environment Program (UNEP) en inmiddels herkozen om deze rol ook een tweede termijn op zich te nemen. Ze probeert het juiste midden te vinden tussen haar verantwoordelijkheden voor de organisatie en de zorg voor kind en gezin. Ook sociale contacten en vriendschappen blijven voor haar van groot belang en die weet ze naast en in haar werk goed te onderhouden.

Sascha Gabizon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sascha Gabizon.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sascha Gabizon, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sascha Gabizon en de eventuele overige kosten om een optreden van Sascha Gabizon mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sascha Gabizon.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sascha Gabizon. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sascha Gabizon checken, een gratis optie plaatsen op Sascha Gabizon en de boeking(en) van Sascha Gabizon voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sascha Gabizon, BOEKINGSBUREAU Sascha Gabizon, BOEKINGSBURO Sascha Gabizon, ENTERTAINMENTBUREAU Sascha Gabizon, ENTERTAINMENTBURO Sascha Gabizon, ARTIESTENBUREAU Sascha Gabizon, BOEKINGSKANTOOR Sascha Gabizon, IMPRESARIAAT Sascha Gabizon, MUZIEKBURO Sascha Gabizon, MUZIEKBUREAU Sascha Gabizon, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sascha Gabizon, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sascha Gabizon, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sascha Gabizon.

 

Offerte Sascha Gabizon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag