Eigenschappen Sándor Schiferli boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sándor Schiferli boeken?

Sándor Schiferli boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sándor Schiferli.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sándor Schiferli.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sándor Schiferli ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sándor Schiferli plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sándor Schiferli

Gaan voor pure en eerlijke voedselproductie

Na de Hogere Landbouwschool is Sándor Schiferli in de reclame terechtgekomen. Als zelfstandig ondernemer is hij succesvol geweest in casting voor en producties van commerciële films en fotografie. Daarna maakt hij een omslag naar waar zijn werkelijke passie ligt: lekker, puur en eerlijk voedsel en voedselproductie. Volmondig geeft hij toe veel te weten van het hele traject “van zaadje tot op het bord”.

Sándor doet catering met lokale en seizoensgebonden producten en vertelt daarbij over Slow Food. Hij organiseert speciale workshops zoals visfileren, anatomie van het varken, wilde oesters plukken en worstmaken. Daarnaast maakt hij stad- plattelandverbindingen door boerenmarkten als evenement neer te zetten. Sándor is nauw betrokken geweest bij het project Proeftuin Amsterdam (initiatief vanuit de gemeente Amsterdam om tot een metropolitane voedselstrategie te komen).

Sándor heeft samen met Simone Kroon het boek Raapsteeltje geschreven (interviews met gepassioneerde, ambachtelijke voedselproducenten gecombineerd met recepten). In 2008 is dit boek uitgeroepen tot het beste kookboek van het jaar.

Sándor heeft vele bestuurlijke functies bekleed binnen Slow Food. Een beweging die zich afzet tegen monopolistische monocultuur in de landbouw, zich inzet voor biodiversiteit en lokale economieën. Vanwege zijn kennis op dit gebied wordt hij veel gevraagd om voordrachten te houden. Zijn lezingen en presentaties zijn altijd levendig en fel, maar ook doorspekt met tact en humor.

 

Sándor Schiferli boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sándor Schiferli.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sándor Schiferli, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sándor Schiferli en de eventuele overige kosten om een optreden van Sándor Schiferli mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sándor Schiferli.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sándor Schiferli. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sándor Schiferli checken, een gratis optie plaatsen op Sándor Schiferli en de boeking(en) van Sándor Schiferli voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sándor Schiferli, BOEKINGSBUREAU Sándor Schiferli, BOEKINGSBURO Sándor Schiferli, ENTERTAINMENTBUREAU Sándor Schiferli, ENTERTAINMENTBURO Sándor Schiferli, ARTIESTENBUREAU Sándor Schiferli, BOEKINGSKANTOOR Sándor Schiferli, IMPRESARIAAT Sándor Schiferli, MUZIEKBURO Sándor Schiferli, MUZIEKBUREAU Sándor Schiferli, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sándor Schiferli, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sándor Schiferli, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sándor Schiferli.

 

Offerte Sándor Schiferli aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag